Misioni, vizioni, vlerat

MISIONI


Misioni i BKT-së është t’u sigurojë njerëzve qetësi, lehtësi dhe mundësi në sektorin bankar.

                                                                             

 VIZIONI

 E dimë se çfarë kërkoni dhe bëjmë çmos që ju ta keni. Kjo thjesht na bën bankën e parë dhe më të mirën.

 

 

VLERAT

 

PRINCIPET E PUNËS