Paga

 

Cfarë pret secili nga ne kur merr pagën në bankë?
1.    Një llogari
2.    Një karte debiti - për të kontrolluar gjendjen e llogarisë, për të tërhequr paratë nga ATM,per te rimbushur celularin ose për të paguar për blerjet në dyqan ose në internet.  
3.    Një degë online - për të kontrolluar dhe kryer çdo veprim vetë dhe kur të dojë dhe mundësisht të gjitha falas.
4.    Përdorime të shërbimeve bankare elektronike me 0 komision


Në BKT ju ofrojmë të gjitha këto dhe shumë më tepër. Pa dyshim që zgjedhja dhe përdorimi është sipas nevojave dhe interesit tuaj. Por ne do t’ju sugjeronim që të mos humbisni rastin dhe komoditetin e përdorimit të çdo një prej produkteve tona.