Raporte Vjetore

Shkarko Raport_Vjetor 2017

 

Shkarko Raport_Vjetor 2016

Shkarko Raport_Vjetor 2015

 

Shkarko Raport Vjetor 2014

 

 

 

Raportet Vjetore të Bankës Kombëtare Tregtare janë fituese të dy çmimeve ARC nga Mercomm Inc.
Çmimit të Argjendtë për Kategorinë Banka dhe Çmimit të Nderit në Kategorinë Raporte Vjetore të Gjelbërta.

Shkarko Raport Vjetor 2013

 

Shkarko Raport Vjetor 2012

Shkarko Raport Vjetor 2011

 

Shkarko Raport Vjetor 2010

Shkarko Raport_Vjetor 2009

Shkarko Raport_Vjetor 2008