TË TJERA

Depozito dhe Fito Cashback (Biznes)

A keni depozituar ndonjëherë në Super BanKomaT te BKT-së? Nëse jo, atëherë BKT mendon për ju! Ne ju dhurojmë deri në 200 Lekë Cashback!

Depozitimin mund ta kryeni në çdo Super BanKomaT duke përdorur kartën tuaj të debitit BanKomaT Business.

Ju do të përfitoni Cashback sipas skemës së mëposhtme:

  • Depozitimi i parë -> Përfitoni 60 Lekë Cashback
  • Depozitimi i dytë -> Përfitoni 60 Lekë Cashback
  • Depozitimi i tretë -> Përfitoni 120 Lekë Cashback

*Në çdo bonus do të llogaritet taksa mbi te ardhurat prej 15%.

*Shuma minimale që duhet të depozitoni për të përfituar bonusin është 10,000 Lekë. Në një ditë quhet i vlefshëm vetëm një transaksion depozitimi. Nëse kryeni dy depozitime në një ditë, ju do të përfitoni vetëm një bonus.

Si të depozitoni para në Super BanKomaT?  Ndiqni hapat e mëposhtme dhe depozitoni Lekë në llogarinë tuaj bankare për tu bërë pjesë e fushatës Cashback:

  1. Vizitoni një Super BanKomaT dhe vendosni kartën e debitit BanKomaT Business dhe PIN-in tuaj.
  2. Zgjidhni funksionin Depozito.
  3. Zgjidhni monedhën që do të depozitoni (vetëm në LEKË).  
  4. Zgjidhni llogarinë ku do të depozitoni fondet.
  5. Vendosni kartëmonedhat horizontalisht në ATM.
  6. Verifikoni shumën e depozituar prej jush dhe zgjidhni opsion vazhdoni për të përfunduar transaksionin.

Afati kohor për të përfituar bonusin përfundimtar prej 200 Lekë, të tre depozitimeve është 2 muaj.

BKT gjithmonë pranë jush!

Fushatat e mëparshme

Fito 1,000 lekë cashback kur furnizon makinën me karburant!
Paguaj me kartat e BKT ne çdo karburant dhe fito cashback! ...
Smart Banking ju kursen kohë dhe para!
Për të shmangur radhën në degë, për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale Smart Banking....
Depozito dhe Fito Cashback (Biznes)
Depozitoni në Super BanKomaT dhe përfitoni Cashback!...