Fito deri në 10,000 lekë cashback me kartat e debitit BanKomaT!

Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni! Kryeni transaksione me kartat e debitit BanKomaT dhe do të shpërbleheni sipas skemës së mëposhtme:

  • 7 transaksione – 1,000 lekë cashback
  • 15 transaksione – 5,000 lekë cashback
  • 30 ose më shumë transaksione -10,000 lekë cashback

Shuma minimale për çdo transaksion është 2,000 lekë.
Do të konsiderohen të vlefshme vetëm veprimet e kryera në çdo POS fizik.
Veprimet e kryera online nuk do të konsiderohen.
Në një ditë, në të njëjtin tregtarë do të quhet i vlefshëm vetëm një transaksion.
Në rastin kur një klient është fitues me një ose më shumë karta, ai do të përfitojë vetëm një herë nga cashback-u. (Me kartën e cila ka berë më shumë transaksione).

Fushata është e vlefshme vetëm për kartat e debitit BanKomaT për individë!

* 09/02/2021-09/03/2021

Fushatat e mëparshme

Fito deri në 10,000 lekë cashback me kartat e debitit BanKomaT!
Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni!...
Deri në 12 këste me 0% interes në TOP SHOP!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në TOP SHOP dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
MasterCard Relaks
Fushata është përkohësisht e pezulluar....