GoTech

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni bonusin përkatës dhe mundësinë e ndarjes në këste.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vlerën e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Gjithashtu ju mund të shfrytëzoni mundësine e pagesës deri në 10 këste me 0% interes.
Bonusi mund të përfitohet vetëm me pagesat e plota.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

 

Fushatat e mëparshme

Ndaj me këste çdo gjë elektronike
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT. Stafi i BKT-së është gjithashtu i pë...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 4 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 4 GB internet fala...
GoTech
5% eXtra Bonus, 2-10 këste me 0% interes...