BANK

Kur vera është më në fund këtu! Nuk ka të paguar!!

Çdo mbajtës i kartës mastercard® që bën të paktën 10 ose më shumë blerje në vlerën kumulative minimale prej 20,000.00 LEKË në muaj, me Mastercard-in e tij/saj, merr pjesë në fushatë dhe merr mbrapsht 600.00 LEKË (maksimale për person, për muaj).

Fushata promocionale zhvillohet përgjatë 3 periudhave si në vijim:
  • Periudha e parë – nga 01/06/2022 deri më 30/08/2022.
  • Periudha e dytë – nga 01/07/2022 deri më 31/09/2022.
  • Periudha e tretë – nga 01/08/2022 deri më 31/10/2022.
Kliko në linkun për të zbuluar kushtet e plota të fushatës : https://bkt.com.al/assets/uploads/documents/Campaign_Rules_PayGet_Cashback_Albania_2022.pdf.
 

Fushatat e mëparshme

1000 lekë CASHBACK me BanKomaT mastercard®!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT mastercard® ju fitoni CASHBACK!...
1000 lekë CASHBACK me BanKomaT Visa!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT Visa ju fitoni CASHBACK!...
Kur vera është më në fund këtu! Nuk ka të paguar!!
Çdo mbajtës i kartës mastercard® që bën të paktën 10 ose më shumë blerje në vlerën kumulative minimale prej 20,000.00 LEKË në muaj, me Mastercard-in e...