Ndaj me këste çdo gjë elektronike

Pjesëmarrësit në Fushatë:

 • Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT. Stafi i BKT-së është gjithashtu i përfshirë në fushatë.

Kushtet e fushatës:

 • Mund të ndahen më këste të gjitha blerjet e bëra me kartat Prima POS e bankave të tjera fizik dhe online, brenda vendit dhe jashtë vendit.
 • Tregtarët ku veprimet mund të ndahen me këste janë në sektorin e elektronikës dhe telefonisë.
 • Të gjitha këto veprime mund të ndahen me 12 këste me 8% komision ose 18 këste me 15% komision
 • Ndarja me këste mund të bëhet vetëm nëpërmjet kanalit ”Internet Banking” ose ”BKT SMART” duke ndjekur hapat si mëposhtë:
  1. Hyni në Internet Banking/ BKT SMART
  2. Zgjidhni menunë: Kartat e Kreditit
  3. Zgjidhni nën menunë: Ndaje me Këste
  4. Zgjidhni ofertën
  5. Zgjidhni veprimin që do të ndani me këste dhe klikoni Vazhdo
  6. Verifikoni informacionin dhe përfundoni.

Fushatat e mëparshme

Bli deri në 12 këste në Neptun!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve Neptun dhe ndaji blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! ...
Ndaj me këste çdo gjë elektronike
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT. Stafi i BKT-së është gjithashtu i pë...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet fala...