Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 4 GB internet Falas

Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 4 GB internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri.

Fushatat e mëparshme

Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 4 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 4 GB internet fala...
GoTech
5% eXtra Bonus, 2-10 këste me 0% interes...
OZONE electronics
2-6 këste me 0% interes...