Oferta e re e BKT-së i dedikohet të punësuarve në sektorin e arsimit:

Super Kredi deri në 2,000,000 Lekë me normë interesi që fillon nga 2.7%, pa kolateral. E vlefshme për aplikimet që do të kryhen në datat 2 – 13 Mars.

BKT ju falenderon për punën e palodhshme që kryeni çdo ditë

Fushatat e mëparshme

Oferta e re e BKT-së i dedikohet të punësuarve në sektorin e arsimit...
Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...