Rezultatet e kerkimit

JANE 29 REZULTATE PER 킹덤샵출장【KaKaotalk:ZA31】200%보장 전지역 모두 출장가능국민건강보험공단 울진영덕지사

BKT riçertifikohet me ISO 9001:2008

...riçertifikohet me ISO 9001:2008 2015 BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV AUSTRIA CERT. BKT riçertifikohet me ISO 9001:2008 BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV

BKT renews the ISO 9001:2008 certificate

...renews the ISO 9001:2008 certificate 2015 BKT has been recertified with the ISO 9001:2008 Standard through TÜV AUSTRIA CERT.

BKT renews the ISO 9001:2008 certificate

...renews the ISO 9001:2008 certificate 2015 BKT has been recertified with the ISO 9001:2008 Standard through TÜV AUSTRIA CERT.

ASD - BKT

The Albanian Deposit Insurance Agency was established in 2002 and performs its activity under Law no. 53/2014, dated 22.05.2014 "On Deposit Insurance", amended. ADIA administers the deposit insurance

ASD - BKT

...dhe infrastrukturën e nevojshme për konsolidimin e stabilitetit të sektorit financiar dhe ruajtjen e elasticitetit të sistemit bankar në rast të situatave të papritura. Agjencia e Sigurimit të Depo

Tirana, Albania (February 15, 2019)

This new initiative of ADIA indicates ones more that the banking system is building the necessary mechanisms and infrastructure for the consolidation of the financial sector’s stability and the resili

Tirana, Albania (20 March 2019)

...all the customers, individuals or legal representatives of the commercial enterprises, that during 2019 will expire the Identification Documents issued on 2009. Tirana, Albania (20 March 2019) Bank

Lajme mbi BKT

ASD përfundoi procesin e vlerësimit, i cili u finalizua me Vendimin e Këshillit Drejtues të Agjencisë nr. 23, datë 3.10.2017 “Mbi përzgjedhjen e bankave agjente në listën paraprake për kryerjen e proc

The Best Bank in Albania for 2013 – by “Euromoney”

Seyhan Pencabligil, who has run the Bank since its privatization in 2000 and increased the return on capital for 13 years an average of 27%, plays a crucial role not only in the high performance of BK

Customer Instructions to avoid further spread of COVID-19

2020 "For announcing the situation of natural disaster”, Law no. 9887, date 10.03.2008 “For protecting the personal data”; Law no.15/2016, date10.03.

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013– nga "Euromoney"

Seyhan Pencabligil, u vlerësua si “CEO i Vitit për Europën” nga revista EMEA Finance. Z. Seyhan Pencabligil, i cili ka drejtuar Bankën që nga privatizimi i saj në vitin 2000 dhe ka rritur kthimin mbi

Albania Was Presented In the Euromoney Central & Eastern European Forum

...Was Presented In the Euromoney Central & Eastern European Forum 2016 Euromoney Conferences gathered over 1,200 delegates in Vienna in the 21st installment of its Central and Eastern Europe Forum AL

World Savings Banks Institute (WSBI) elects new Board of Directors. First time an Albanian bank is on the Board

- Responsible: they demonstrate responsibility both in their business approach and towards the society in which they operate. BKT, which joined WSBI on 21 September 2009, as the sole member from Alban

Instituti Botëror i Bankave të Kursimeve zgjedh Bordin e ri Drejtues. Një bankë shqiptare bëhet për herë të parë pjesë e këtij Bordi.

- I përgjegjshëm (Responsible): demontrojnë përgjegjshmëri si në qasjen e biznesit ashtu edhe ndaj shoqërisë ku operojnë. BKT, e cila u anëtarësua në WSBI më 21 shtator 2009, duke qenë anëtari i vetëm

Euromoney Recognizes BKT as "The Best Bank In Albania" for the Third Time In a Row

Usta emphasized that: “BKT, the oldest bank in the Albanian Market and part of Çalik Group since 2006, in the recent years has increased its competitive power in the market by developing a strong and

BKT Feston 90 Vjetorin E Saj Me Çmimin "Banka Më E Mirë Në Shqipëri" Për Të Gjashtën Herë Nga "The Banker"

...ka qenë pothuajse në të njëjtin nivel me vendet e tjera europiane, ne kemi regjistruar rekorde të reja në historinë tonë të përfitimit të qëndrueshëm dhe rritjes.” u shpreh Z. Mehmet Usta , Kryetar

BKT Celebrates Its 90th Anniversary With "The Best Bank In Albania" Award Received for the Sixth Time By "The Banker"

Mehmet Usta, the Chairman of BKT since 2009. He added that: “We are aware and proud of the tremendous efforts behind this continuous success and appreciative that such a hard work doesn’t go unnoticed

Banka e vitit në Shqipëri – nga ” The Banker”

BKT është vlerësuar vazhdimisht si ”Banka më e mirë në Shqipëri” dhe së fundmi vlerësohet sërish nga revista Finance Central Europe si “Banka më e mirë për vitin 2009 në Europën Juglindore”. BKT është

Banka e vitit 2014 në Shqipëri – nga “The Banker”

Mehmet Usta, Kryetari i Bordit Drejtues të BKT që prej 2009, u shpreh: “Ndihem shumë i lumtur që në emër të BKT-së të tërheq këtë çmim për të pestën herë si “Banka më e mirë e Vitit në Shqipëri”. Perf

Banka e vitit 2013 në Shqipëri – nga “The Banker”

BKT është banka më e vjetër tregtare në vend, me një rrjet prej 84 degësh, 60 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 24 në Kosovë, duke e bërë BKT-në bankën më të madhe shqiptare në rajon. Që nga priv

Bank of the Year

BKT has been continuously awarded as the Best Bank in Albania reaching lately the evaluation as “Best Bank for 2009 in South East Europe” by the magazine Finance Central Europe. BKT is the only bank t

Albanian Deposit Insurance Agency Selects Banka Kombëtare Tregtare as the First Agent Bank In the Preliminary List for the Deposit Compensation Process

The Albanian Deposit Insurance Agency was established in 2002 and performs its activity under Law no. 53/2014, dated 22.05.2014 "On Deposit Insurance", amended. ADIA administers the deposit insurance

Agjencia E Sigurimit Të Depozitave Përzgjodhi Bankën Kombëtare Tregtare Të Parën Në Listën Paraprake Të Bankave Agjente Për Kryerjen E Procesit Të Kompensimit Të Depozitave.

...po ndërton mekanizmat dhe infrastrukturën e nevojshme për konsolidimin e stabilitetit të sektorit financiar dhe ruajtjen e elasticitetit të sistemit bankar në rast të situatave të papritura. Agjenc

AAA (Alb) rating - by JCR Eurasia Rating

JCR has a track record of assign credit ratings for more than 200 foreign issuers and is the only Japanese rating agency that is also officially registered in the US and certified in the EU.

AAA (Alb) – nga JCR Eurasia Rating

Si dhe, ka përcaktuar Notën Afatgjatë Ndërkombëtare në Monedhë të Huaj dhe Vendase të BKT-së në “BBB-E qëndrueshme” , një nivel më lart se vlerësimi maksimal i vendit. Këtu mund të shikoni Raportin e

"The Banker" Selects BKT as the Best Bank In Albania for the Fifth Time

Mehmet Usta, the Chairman of BKT since 2009, said that: "I am very happy receiving the award of "The Best Bank of the Year in Albania" on behalf of BKT for the fifth time. Successful performance in al

"The Banker" Reaffirms BKT as "The Best Bank In Albania" for 2013

BKT network includes 84 branches, out of which 60 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region. Since its privatization in 2000, BKT is the only bank in Al

"Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019" - Global Finance

bkt.com.al . *Global Finance është një revistë mujore amerikane e themeluar në vitin 1987, me qendër në New York dhe me zyra në Londër dhe Milano. Revista ka aktualisht nje tirazh prej 50,050 kopjesh

"Bank of the Year In Albania For 2019" - Global Finance

It has a circulation of 50,050 copies (according to BPA) across 188 countries, and a readership of more than 200,000.