Rezultatet e kerkimit

JANE 96 REZULTATE PER ������������ ������ ���������������������:Vb20���������������������:www.za32.net

JCR Eurasia Rating rivlerëson BKT me ‘AAA (Alb)

Banka ruan pozicionin e saj lider në sektorin bankar shqiptar shumë të përqendruar, duke u renditur vazhdimisht e para për sa i përket aktiveve dhe të ardhurave neto. Për shkak të madhësisë së konside

JCR Eurasia Rating affirms BKT as ‘AAA (Alb)

The Bank maintains its leading position in the highly concentrated Albanian banking sector, consistently ranked first with respect to assets and net income. Due to its considerable asset size and scal

PLATFORMA BKT SMART INVEST

ETF (Fondet e Tregtuara në Bursë), të cilat në një farë mënyre janë shporta e shumë letrave me vlerë mund të tregtohen në bursa. Tregu i Këmbimeve Valutore me levë financiare, u ofron mundësinë për kë

BKT SMART INVEST PLATFORM

Forex, which is foreign exchange- leverage offers the opportunity for exchanges between foreign currencies during 24 hours. For more information please visit our page www.bkt.com.

Shijo Internet FALAS në shtëpinë e re!

...Internet FALAS në shtëpinë e re! Merr Kredi për “Blerje shtëpie” për shumat e mëposhtme dhe fito internet ALBtelecom falas për 1 vit! në shumat =10.000.000 Lekë - Paketë Interneti Falas me shpejtës

Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas

...ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet falas me

Register to BKT Smart and win 1 GB internet for Free.

...to BKT Smart and win 1 GB internet for Free. If you are an ALBtelecom mobile number and you register to BKT Smart application, you have will earn 1 GB internet for Free and with them, you will have

Enjoy FREE Internet at your new home!

...FREE Internet at your new home! Get a "Home Loan” and win FREE ALBtelecom internet for 1 year! in the amounts = 10,000,000 ALL - Free Internet Package 60 Mbps speed Super fast approval for BKT Loan

The Best Bank in Albania for 2021 - Global Finance

9 billion, BKT serves its customers through a network of 92 branches , of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

Tirana, Albania (February 15, 2019)

...USD and total deposits of 3 billion USD, BKT serves its customers through a network of 94 branches, out of which 67 are located in Albania and 27 in Kosovo. For more information, please refer to: w

Lajme mbi BKT

9 miliardë dollarë dhe me depozita me vlerë 3 miliardë dollarë, BKT u shërben klientëve të saj përmes një rrjeti prej 94 degësh, nga të cilat 67 janë të vendosura në Shqipëri dhe 27 në Kosovë. Për më

World Savings Banks Institute (WSBI) elects new Board of Directors. First time an Albanian bank is on the Board

- Regional: they provide access to financial services through a broad network of outlets. - Responsible: they demonstrate responsibility both in their business approach and towards the society in whic

Tirana, Albania (20 March 2019)

For more information regarding Terms and Conditions that will be updated on 18 July 2017, please follow the link: Terms Conditions BKT EXPANDS BRANCH NETWORK Tirana, Albania (December 22, 2016) – Bank

Perfect Fashion

...up to 12 installments in Perfect Fashion shops network! Buy on installments in Perfect Fashion shops network with BKT Prima credit cards and choose up to 12 installments with 0% interest. Buy on in

JCR Eurasia Rating reaffirms BKT as ‘AAA (Alb)'

...position as the largest bank in the Albanian banking sector, and has a leading position in terms of core banking size indicators; assets, investment securities, deposits and net profit. BKT’s princ

The Banker Awards BKT as the Best Bank In Albania for the Seventh Time

4 billion USD, BKT serves its customers through a network of 91 branches, out of which 65 are located in Albania and 26 in Kosovo. For more information, please refer to: www.bkt.com.al.

JCR Eurasia Rating rivlerëson BKT me ‘AAA (Alb)

(BKT) vazhdon të mbajë pozicionin si Banka më e madhe në sektorin bankar dhe ka një pozitë kryesuese në indikatorët kryesorë bankar, asetet, investimet në letrat me vlerë, depozitat dhe fitimi neto. V

JCR Eurasia Rating reaffirms BKT as ‘AAA (Alb) for Corporate Governance

...increasing the products offered via online channels and customer satisfaction, thus preserving our heritage as the oldest bank in Albania we focus on innovation. For more information, please refer

JCR Eurasia Rating reaffirms AAA (Alb) to BKT for the ninth time in a row

BKT outperformed the sector averages in all core banking activity fields such as assets, loans, deposits, equity and net profit size, strengthening the 1st rank positions.

JCR Eurasia Rating assigns AAA (Alb) to BKT for Corporate Governance

We are leaders in Albania in all major indicators such as total assets, net profit, equity, deposits and retail lending and we are willing to demonstrate the same succes story in the region. As long a

Emea Finance Awards BKT as the Best Bank In Albania for the Sixth Time

2 billion USD, BKT serves its customers through a network of 90 branches, out of which 64 are located in Albania and 26 in Kosova.

Buy up to 8 installments - Fashion Group Albania

...up to 8 installments - Fashion Group Albania Buy up to 8 installments in Fashion Group Albania shops network! Buy on installments in Fashion Group Albania shops network with BKT Prima credit cards

BKT Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum

This Forum is considered as one of the best networking events for anyone with an interest in Central and Eastern Europe. Banka Kombëtare Tregtare, sponsored and organized for the third consecutive yea

Automatic Exchange of Information on Financial Accounts

For more information please visit the official OECD website www.oecd.org , the official website of the General Directorate of Taxes www.tatime.gov.al or you may consult a fiscal advisor or local tax a

ALBtelecom 4G with 0% Interest

...4G packages of Eagle Mobile network by ALBtelecom offering Smartphone 4G and other benefits (for other details and the list of shops of ALBtelecom, please visit www.albtelecom.al )...

AAA (Alb) rating - by JCR Eurasia Rating

JCR-ER observed that, BKT is the largest bank in the Albanian banking sector and has a leading position in terms of core banking size indicators; assets, loans, investment securities, deposits and net

AAA (Alb) rating - by JCR Eurasia Rating

JCR-ER has observed that BKT maintains the position of the largest bank in the system with respect to assets, loans, deposits and net profit size criteria.

AAA (Alb) rating - by JCR Eurasia Rating

For more information, please refer to: www.bkt.com.al.

AAA (Alb) – nga JCR Eurasia Rating

BKT promovon dhe investon vazhdimisht në zgjidhjet fintech me fokus në rritjen e gamës së produkteve të ofruara përmes kanaleve online dhe kënaqësinë e klientit, duke ruajtur kështu trashëgiminë tonë

JCR Eurasia Rating assigns AAA (Alb) to BKT for Corporate Governance

We are leaders in Albania in all major indicators such as total assets, net profit, equity, deposits and retail lending and we are willing to demonstrate the same succes story in the region. As long a

"Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019" - Global Finance

Një raport i plotë mbi ‘Bankat më të Mira’ do të publikohet në numrin e muajit Maj të Global Finance si edhe në faqen web: www.gfmag.com .

"Bank of the Year In Albania For 2019" - Global Finance

A full report about Best Banks will appear in the May issue of Global Finance with the web-site www.gfmag.com . BKT has continued strong financial performance with record BoA profitability (68 mio USD

VESA SPA

For more information please visit www.vesa-spa.com...

The Best Bank in Albania for 2018 - by “ EMEA Finance"

Despite the increasing competition in the market as per the changes happened in the second level banks, BKT is determined on strengthen its market position. BKT has a large network of 94 branches, out

The Best Bank in Albania for 2017 – by The Banker

5 billion USD and total deposits of 2.9 billion USD , BKT serves its customers through a network of 93 branches , out of which 67 are located in Albania and 26 in Kosovo.

The Best Bank in Albania for 2017 – by “Euromoney"

4 billion USD , BKT serves its customers through a network of 93 branches , out of which 67 are located in Albania and 26 in Kosovo.

The Best Bank in Albania for 2017 - by “ EMEA Finance"

9 billion USD , BKT serves its customers through a network of 94 branches , out of which 67 are located in Albania and 27...

The Best Bank in Albania for 2016 – by “Euromoney"

3 billion USD , BKT serves its customers through a network of 91 branches , out of which 65 are located in Albania and 26 in Kosova.

The Best Bank in Albania for 2016 - by “ EMEA Finance"

4 billion USD, BKT serves its customers through a network of 93 branches, out of which 67 are located in Albania and 26 in Kosova.

The Best Bank in Albania for 2013 – by “Euromoney”

4 billion USD and a total deposit of 1.9 billion USD. BKT network includes 83 branches, out of which 59 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region. Since

Merging of Branches

...with Fier Branch starting from 24 th of July 2020 For different banking transactions we encourage you to use the bank Digital Channels or BKT Branch Network. Thank you!...

JCR Eurasia Rating rivlerëson BKT me ‘AAA (Alb) për Qeverisjen e Korporatave

...dhe investon vazhdimisht në zgjidhjet fintech me fokus në rritjen e gamës së produkteve të ofruara përmes kanaleve online dhe kënaqësinë e klientit, duke ruajtur kështu trashëgiminë tonë si banka m

Inauguration ceremony of the kindergarten for the children of the bank staff

With a total asset value of $ 5 billion and total deposits of $ 4 billion, BKT serves its customers through a network of 92 branches , of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

Euromoney Recognizes BKT as "The Best Bank In Albania" for the Third Time In a Row

BKT is the largest Albanian bank in the region, with a network including 86 branches, out of which 62 are located in Albania and 24 in Kosova.

EMEA FINANCE AWARDS BKT FOR TENTH TIME AS “BEST BANK IN ALBANIA”

With a total asset value of $ 5 billion and total deposits of $ 4 billion, BKT serves its customers through a network of 92 branches , of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

BKT Supports Construction Sector

Established in 1925, BKT is the oldest commercial Bank in Albania which provides its services with a network of 90 branches, out of which 64 are located in Albania and 26 in Kosova. Dear Customers, St

BKT Receives Two Other Important Awards By Emea Finance

9 billion of USD in deposits. BKT network includes 89 branches out of which 63 are situated in Albania and 26 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region.

BKT Reawarded as Bank of Year 2011 By The Banker

6 billion of USD in deposits. BKT network includes 82 branches out of which 60 are situated in Albania and 22 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region. BKT has been contin

BKT Offers New Crediting Opportunities for Business

3 billion USD and a total deposit of 1.9 billion USD. BKT network includes 83 branches, out of which 59 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region.

BKT Launches New Products To Support Agrobusiness

7 billion of USD in deposits. BKT network includes 81 branches out of which 58 are situated in Albania and 23 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region.

BKT Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum

Often described as one of the best networking events for anyone with an interest in Central and Eastern Europe, The Forum was an excellent opportunity for the investors and policy makers, from both in

BKT has organized a meeting with agribusiness representative

BKT is the largest and oldest commercial bank in the country, with a network of 90 branches, with 64 operating in Albania and 26 in Kosovo.

BKT Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Evropën Qëndrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney

Ky forum konsiderohet si një nga ngjarjet më të mira të “networking” për këdo me interes në Evropën Qëndrore dhe Lindore. Banka Kombëtare Tregtare, sponsorizoi dhe organizoi për të tretin vit radhazi

BKT Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Europën Qendrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney

Shpesh e vlerësuar si një nga eventet më të mira të “networking” për këdo me interes në Europën Qendrore dhe Lindore, Forumi ishte një mundësi e shkëlqyer për investitorët dhe politik-bërësit, nga bre

BKT Celebrates Its 90th Anniversary With "The Best Bank In Albania" Award Received for the Sixth Time By "The Banker"

8 billion USD, in its 90th anniversary BKT serves its customers through a network of 90 branches, 64 of which in Albania and 26 in Kosovo. .

BKT Celebrates Its 85th Anniversary of Vlora Branch Establishment

6 billion of USD in deposits. BKT network includes 82 branches out of which 62 are situated in Albania and 20 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region. BKT has been contin

BKT Awarded as "Best Bank in Albania for 2012" By Euromoney Magazine

1 billion USD in assets and 1.7 billion of USD in deposits. BKT network includes 82 branches out of which 59 are situated in Albania and 23 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in t

BKT Awarded as Bank of Year 2012

9 billion USD. BKT network includes 83 branches, out of which 59 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region.

BKT Awarded as Bank of the Year 2013 By Emea Finance Magazine

2 billion of USD in deposits. BKT network includes 85 branches out of which 61 are situated in Albania and 24 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region.

BKT Awarded as Bank of the Year 2011 By Emea Finance Magazine

7 billion of USD in deposits. BKT network includes 82 branches out of which 59 are situated in Albania and 23 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region. BKT has been recent

BKT - Participates In "Work & Study" Fair, 2018

" Banka Kombëtare Tregtare, with its 94 branch network in Albania and Kosovo, is proud of the motivated and professional team that has left its mark on its success. Through the "Work & Study" fair, BK

BKT - Participated At Labor Fair, 2017

BKT, the oldest commercial bank in the country with a network of 93 branches, since many years, supports and develops programs that are focused on reducing unemployment in the country. These programs

BKT - Participant In Work & Study Fair, 2017

BKT, the oldest commercial bank in the country with a network of 93 branches, supports and develops for many years programs which are focused in the decrease of unemployment in the country. BKT offers

BKT - Announcement for the clients

You can also submit your questions / unresolved issues by filling out: https://www.bkt.com.al/sugjerime-ankesa-forme Once again, we apologize for the inconvenience caused and thank you for your unders

Best Bank In Albania for 2019 - The Banker

1 billion USD and total deposits of 3.2 billion USD , BKT serves its customers through a network of 92 branches , out of which 67 are located in Albania and 26 in Kosovo.

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2017 – nga "Euromoney"

4 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 93 degësh , 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Për më shumë informacion, vizitoni: www.bkt.com.al

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2016 - nga “EMEA Finance”

4 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit të saj prej 93 degësh, 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Për më shumë informacion, vizitoni: www.bkt.

Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2018 - The Banker

9 miliardë dollarë dhe me depozita me vlerë 3 miliardë dollarë, BKT u shërben klientëve të saj përmes një rrjeti prej 94 degësh, nga të cilat 67 janë të vendosura në Shqipëri dhe 27 në Kosovë. Për më

Banka më e mirë në Shqipëri për 2017 – nga The Banker

5 miliard dollar ë dhe 2.9 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 93 degësh , 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Për më shumë informacion,

Banka Kombëtare Tregtare Supports the "Green Revolution" Initiative of Tirana Municipality

9 billion USD , BKT serves its customers through a network of 94 branches , out of which 67 are located in Albania and 27 in Kosovo.

Banka Kombëtare Tregtare Mbështet "Revolucionin E Gjelbër" Iniciativë E Bashkisë Tiranë

9 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 94 degësh , 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 27 në Kosovë. Për më shumë informacion, vizitoni: www.bkt.com.

Banka Kombëtare Tregtare (BKT) organized the inauguration ceremony of its newest branch “Dega Çorovodë”.

4 billion USD is deposits. BKT serves its customers through a network of 93 branches , out of which 67 branches in Albania and 26 branches in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region

Banka Kombëtare Tregtare attended in Work & Study Fair 2016

BKT by increasing its branch network supports different programs that are focused on reducing unemployment. These programs provide a convenient and unique opportunity for all young people by helping t

Bank of the Year

3 billion of USD in deposits.BKT network includes 71 branches out of which 58 are situated in Albania and 13 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region. BKT has been continu

ASD - BKT

9 billion USD , BKT serves its customers through a network of 92 branches , out of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

ALBtelecom 4G me 0% interes

...nga paketat 4G të rrjetit Eagle Mobile nga ALBtelecom që ofrojnë Smartphone 4G dhe përfitime të tjera (për detajet e tjera të paketës, si edhe listën e dyqaneve ALBtelecom, vizitoni www.albtelecom.

Albanian Deposit Insurance Agency Selects Banka Kombëtare Tregtare as the First Agent Bank In the Preliminary List for the Deposit Compensation Process

9 billion USD , BKT serves its customers through a network of 93 branches , out of which 67 are located in Albania and 26 in Kosovo.

Agjencia E Sigurimit Të Depozitave Përzgjodhi Bankën Kombëtare Tregtare Të Parën Në Listën Paraprake Të Bankave Agjente Për Kryerjen E Procesit Të Kompensimit Të Depozitave.

9 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 93 degësh , 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Për më shumë informacion, vizitoni: www.bkt.com.

AAA (Alb) rating by- JCR Eurasia Rating

9 billion of USD in deposits. BKT network includes 83 branches out of which 59 are situated in Albania and 24 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region.

AAA (Alb) rating by - JCR Eurasia Rating

BKT enjoys the largest branch network in the Albanian Banking sector, integrated with the effective utilization of alternative distribution channels including ATM, internet and mobile banking. As alwa

AAA (Alb) rating by - JCR Eurasia Rating

...June, 2014, maintained its uninterrupted growth trend and was ranked as the largest bank across the sector in the principal banking fields of deposits, assets, equity and size of net profit.

AAA (Alb) – nga JCR Euroasia Rating

BKT ka performuar në menyrë të dukshme mbi mesataren e sektorit në të gjitha fushat kryesore të aktivitetit bankar si asetet, huatë, depozitat, kapitalin dhe fitimin neto, duke forcuar pozitën e lider

AAA (Alb) – nga JCR Eurasia Rating

...shqiptar bazuar në madhësinë e aseteve që në qershor 2014, ka ruajtur tendencën e rritjes së pandërprerë dhe u rendit banka më e madhe në sektor në të gjitha fushat kryesore bankare të depozitave,

"The Banker" Selects BKT as the Best Bank In Albania for the Fifth Time

With total assets of 2.8 billion USD, BKT serves its customers through a network of 88 branches 63 of which in Albania and 25 in Kosovo.

"The Banker" Rivlerëson BKT Për Të Shtatën Herë Si "Banka Më E Mirë Në Shqipëri"

1 miliard dollarë dhe 2.4 miliard dollarë depozita, BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 91 degësh , 65 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 26 në Kosovë. Për më shumë informacion,

"The Banker" Reaffirms BKT as "The Best Bank In Albania" for 2013

5 billion USD and a total deposit of 2 billion USD. BKT network includes 84 branches, out of which 60 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region. Since i

"The Bank of the Year in Albania for 2020"- The Banker

6 billion USD , BKT serves its customers through a network of 92 branches , out of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

JCR Eurasia Rating rivlerëson BKT me AAA (Alb) për të dhjetën herë radhazi

JCR-ER ka vërejtur se BKT dominon sektorin bankar Shqiptar si banka më e madhe në Shqipëri, përsa i përket aseteve, kredive, depozitave dhe fitimit neto.

JCR Eurasia Rating reaffirms AAA (Alb) to BKT for the sixth time in a row

2 billion of USD in deposits. BKT network includes 85 branches out of which 61 are situated in Albania and 24 of them in Kosovo, making BKT the biggest Albanian bank in the region.

"Best Buy" Medal

9 billion, BKT serves its customers through a network of 92 branches , of which 64 are located in Albania and 28 in Kosovo .

"Best Bank In Albania" - Euromoney

1 billion USD , BKT serves its customers through a network of 94 branches , out of which 67 are located in Albania and 27 in Kosovo. During the year BKT awarded as “the Best Bank in Albania” by the Ba

"Banka Më E Mirë Në Shqipëri" - "Euromoney"

1 miliard dollarë depozita , BKT u shërben klientëve të saj nëpërmjet rrjetit prej 94 degësh , 67 prej të cilave ndodhen në Shqipëri dhe 27 në Kosovë. Gjatë vitit BKT është vlerësuar si “Banka më e mi