Rezultatet e kerkimit

JANE 50 REZULTATE PER ������MVP������������KaKaoTalk:za33���24������ ������������ ������������������ ������������ ������������ ������������������������������,������������������������,������������op,������������������,���������������

Business Lounge në Aeroportin e Tiranës

...Lounge në Aeroportin e Tiranës Mbajtësit e kartës së kreditit Gold MasterCard® dhe kartës së kreditit Gold Visa të BKT mund të përdorin pa pagesë, Sallën e Biznesit të Aeroportit Ndërkombëtar të Ti

Working hours in the branch at the Shopping Center!

...hours in the branch at the Shopping Center! 2020 We would like to inform you that our branches Concord, Kristal and Agjencia Doganore Porti Durrës have returned to normal working hours also during

Vlerësime nga Finance Central Europe për vitin 2020

...nga Finance Central Europe për vitin 2020 2020 Finance Central Europe në eventin “Top South East Europe Bank Rankings 2020” në përvjetorin e saj të 21-të, vlerëson CEO-n e bankës Z. Seyhan Pencabli

Vlerësime nga Finance Central Europe për vitin 2019

...nga Finance Central Europe për vitin 2019 2019 VLERËSIME NGA FINANCE CENTRAL EUROPE : Finance Central Europe në eventin “Top South East Europe Bank Rankings 2019” në përvjetorin e saj të 20-të, vle

Shqipëria U Prezantua Në Forumin Për Europën Qendrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney

...U Prezantua Në Forumin Për Europën Qendrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney 2016 Më 19 dhe 20 Janar 2016, Euromoney mblodhi mbi 1200 delegatë në Vjenë me rastin e organizimit të forumit të 21-

Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!

...me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes! Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes! Bli me kartat e kreditit BKT Prima n

Optika 1

Optika 1 2-12 këste me 0% interes Si të përfitoni: Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste. Informacion shtesë: Të gjithë Kartat e Kr

Optika 1

Optika 1 2-12 installments with 0% interest How to benefit from: Making transactions using BKT Prima credit cards in BKT POS’s will make you earn the possibility to split the transaction into installm

MaxOptika

Optika 2-6 këste me 0% interes Si të përfitoni: Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste. Informacion shtesë: Të gjithë Kartat e Kredi

Max Optika

...Optika 2-6 installments with 0% interest How to benefit from: Making transactions using BKT Prima credit cards in BKT POS’s will make you earn the possibility to split the transaction into installm

Make a purchase at JYSK and choose from 2-24 installments!

...a purchase at JYSK and choose from 2-24 installments! Buy on installments at JYSK with BKT Prima credit cards and chose up to 24 installments with 0% interest ! Moreover, you start paying the first

Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!

...në 24 këste me 0% interes në MEGATEK! Blini me kartat e kreditit BKT Prima në MEGATEK dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes !

Deri në 12 këste me 0% interes në TOP SHOP!

...në 12 këste me 0% interes në TOP SHOP! Blini me kartat e kreditit BKT Prima në TOP SHOP dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! Blini me kartat e kreditit BKT Prima në TOP SHOP dhe ndani bl

Cooperation Agreement: BKT –Faculty of Integrated Studies with Practice

operation Agreement: BKT –Faculty of Integrated Studies with Practice 2012 BKT continues for the 5th year to sponsor studies in “Bank Management” field, Faculty of Integrated Studies with Practice (FA

Cooperation Agreement: BKT –Faculty of Economic, University of Tirana

operation Agreement: BKT –Faculty of Economic, University of Tirana 2021 Tirana, Albania (July 14, 2021) - Banka Kombëtare Tregtare signed a cooperation agreement with the Faculty of Economic, Univers

Buy up to 24 installments in MEGATEK!

...up to 24 installments in MEGATEK! Buy on installments in MEGATEK with BKT Prima credit cards and choose up to 24 installments with 0% interest .

Buy up to 12 installments in TOP SHOP!

...up to 12 installments in TOP SHOP! Buy on installments in TOP SHOP with BKT Prima credit cards and choose up to 12 installments with 0% interest. Buy on installments in TOP SHOP with BKT Prima cred

BRANCH & ATM PESHKOPI

...& ATM PESHKOPI 41.684972, 20.428194 Bulevardi "Elez Isufi", Peshkopi, Shqipëri +355 2 18 25 535 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM KOPLIK

...& ATM KOPLIK 42.211916, 19.437388 Rr. Dedaj, Qender Koplik, Malsi e Madhe, Shqipëri +355 2 11 23 169 info@bkt.com.

BKT Offers New Crediting Opportunities for Business

BKT network includes 83 branches, out of which 59 are located in Albania and 24 in Kosova, becoming the largest Albanian bank in the region. Lately, BKT has been awarded as “Best Bank in Albania for t

BKT Hosted Albania Roundtable in the Euromoney Central & Eastern European Forum

...Hosted Albania Roundtable in the Euromoney Central & Eastern European Forum 2020 BKT HOSTED ALBANIA ROUNDTABLE IN THE EUROMONEY CENTRAL & EASTERN EUROPEAN FORUM Vienna, Austria (15 January 2020) –

BKT Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum

...Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum 2018 On 16-17 January 2018, Euromoney Conferences, in its 23rd installment of its Central and Eastern Europe Forum , was

BKT Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum

...Hosted Albania Roundtable IN the Euromoney Central & Eastern European Forum 2017 Banka Kombëtare Tregtare, sponsored and organized for the second consecutive year, the Albania Roundtable “Albania’s

BKT Drejtoi Tryezën e Rrumbullakët të Shqipërisë në Forumin për Evropën Qendrore dhe Lindore Organizuar nga Euromoney

...Drejtoi Tryezën e Rrumbullakët të Shqipërisë në Forumin për Evropën Qendrore dhe Lindore Organizuar nga Euromoney 2020 BKT DREJTOI TRYEZËN E RRUMBULLAKËT TË SHQIPËRISË NË FORUMIN PËR EVROPËN QENDRO

BKT Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Evropën Qëndrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney

...Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Evropën Qëndrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney 2018 Banka Kombëtare Tregtare, sponsorizoi dhe organizoi për të tretin vit radhazi

BKT Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Europën Qendrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney

...Drejtoi Tryezën E Rrumbullakët Të Shqipërisë Në Forumin Për Europën Qendrore Dhe Lindore Organizuar Nga Euromoney 2017 Banka Kombëtare Tregtare, sponsorizoi dhe organizoi për të dytën herë radhazi

Bankopedia

Bankopedia

ATM QËNDRA TREGTARE TOPTANI

8224731 Rr. "Abdi Toptani", Qendra Tregtare Toptani, Tiranë, Shqipëri +355 4 22 66 288 No info@bkt.com.

ATM AEROPORT

...AEROPORT 41.419111, 19.713777 Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës "Nënë Tereza", Rinas, Tiranë, Shqipëri +355 4 22 66 288 No info@bkt.com.

Announcement regarding operational working hours at Concord and Kristal branches

...regarding operational working hours at Concord and Kristal branches 2020 We would like to inform you that from October 15, 2020 , the Concord and Kristal branches will work on the following schedul

Albania Was Presented In the Euromoney Central & Eastern European Forum

...Was Presented In the Euromoney Central & Eastern European Forum 2016 Euromoney Conferences gathered over 1,200 delegates in Vienna in the 21st installment of its Central and Eastern Europe Forum AL

Achievement Awards from Finance Central Europe for 2020

...Awards from Finance Central Europe for 2020 2020 Finance Central Europe at the "Top South East Europe Bank Rankings 2020" event on its 21th anniversary, rewards Mr. Seyhan Pencabligil CEO of the ba

Achievement Awards from Finance Central Europe for 2019

...Awards from Finance Central Europe 2019 ACHIEVEMENT AWARDS FROM FINANCE CENTRAL EUROPE Finance Central Europe at the "Top South East Europe Bank Rankings 2019" event on its 20th anniversary, reward

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2014 - nga “EMEA Finance” dhe Çmimi për “Përgjegjshmërinë Sociale të Korporatës për Europën Qëndrore dhe Lindore dhe për Shtetet e Pavarura të Commonwealth-it” - nga “ EMEA Finance”

...më e mirë në Shqipëri për vitin 2014 - nga “EMEA Finance” dhe Çmimi për “Përgjegjshmërinë Sociale të Korporatës për Europën Qëndrore dhe Lindore dhe për Shtetet e Pavarura të Commonwealth-it” - nga