<
"Me rastin e festave zyrtare, Banka Kombëtare Tregtare do të qëndrojë e mbyllur ditën e enjte, respektivisht dt. 19 tetor 2017.
Për çdo transaksion jeni të mirëpritur të përdorni kanalet tona të shërbimit: Internet Banking, BKT Smart dhe ATM."
Lajme
FULLANI: NOR... 16.12.2013 FULLANI: NORMA E INTERESIT PËR LEKUN ULET NË NIVELIN 3%
Moti
  • Tiranë
    27/13
  • Durrës
    24/16
  • Shkodër
    24/11
Të reja mbi BKT

Tiranë, Shqipëri (6 Korrik, 2017) – Si vlerësim i performancës së ...

Mbi BKT
  Kursi i Këmbimit   Blerje   Shitje
  EUR/LEK    

133.65

 

134.35

  USD/LEK

111.65

115.35

  GBP/LEK

144.90

154.00

  CHF/LEK

112.10

119.20
     TL/LEK

 29.96

 31.84
  CAD/LEK

 88.10

 93.65

  AUD/LEK

 86.20

 91.35

  EUR/USD

1.1414

1.2129