NJOFTIM

FINANCIM PA INTERES PËR TË PASTREHËT NGA TËRMETI!

Aplikimet pranohen në degët Ibrahim Rugova, Tiranë dhe Plazhi Durrës

 
Shijo Salary Pack duke përdorur produktet më të mira dhe duke përfituar 4 herë bonus!
Nëse klienti përmbush kushtet e mësipërme, do të përfitojë 0.4% Bonus të totalit të veprimeve që ka kryer me Kartë Krediti gjatë muajit të fundit.
Kartat e Kreditit Prima ndajnë në këste çdo gjë!
Ndaj me këste veprimet e kryera me Kartat Prima në POS e bankave të tjera, si brenda dhe jashtë vendit. * Ndarja me këste kryhet nëpërmjet “Degës Internet” ose “BKT Smart”
ËSHTË KOHA TË BLINI NJË SHTËPI MË TË MADHE!
Ju japim kohë të shisni shtëpinë e vjetër brenda 2 viteve 2 vitet e para paguani vetëm interesat
REALIZONI PLANET TUAJA ME SUPER KREDI NGA BKT
DERI NË 2.000.000 LEKË NGA 40.000 LEKË NORMË INTERESI DUKE FILLUAR NGA 2.9%
01
Njoftim
02
SALARY PACK
03
Karta Krediti Prima
04
ËSHTË KOHA TË BLINI NJË SHTËPI MË TË MADHE!
05
SUPER KREDI NGA BKT
Shuma
0.0
SHUMA
PERIUDHA
Muaj
KËSTI
KËSTI MUJOR
0
PAGESA TOTALE
0
INTERESI (%)
0
INTERESI (%)
0
PERIUDHA (Muaj)
0
SHUMA
PERIUDHA
Dite
NORMA E INTERESIT (%)
0
SHUMA TOTALE
0
!
01
auto loan offers
Rimbush celularin tënd ALBtelecom
Fito 1 GB internet dhuratë
Duke rimbushur numrin tend cellular ALBtelecom nëpërmjet kanaleve tona
  • ATM
  • BKT Smart
  • E-banking
Behesh fituesi i 1 GB internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë
02
auto loan offers
Regjistrohu ne BKT Smart
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas

Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri.