VESHJE DHE AKSESORE

1% eXtra Bonus në Sport Vision dhe Sport Vision OUTLET!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaSport Vision dhe Sport Vision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! Gjithashtu ju mund të paguani duke përdorur pikët e akumuluara eXtra Bonus dhe ti shpenzoni pranë dyqaneve të Sport Vision dhe Sport Vision Outlet. 1 pikë eXtra Bonus = 1 Lekë.

Benefitet e kartës Prima nuk mbarojnë këtu! Ju mund të ndani blerjet tuaja nga 2-6 këste me 0% interes!

Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

Paguaj me Prima në Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...
1% eXtra Bonus në Sport Vision dhe Sport Vision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...