Fushatat

Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!
Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!
Festo me kartat e BKT dhe fito cashback!
Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni gjatë periudhës së festave të fundvitit!
Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!
Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!...
Festo me kartat e BKT dhe fito cashback!
Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni gjatë periudhës së festave të fundvitit!...
Business Lounge në Aeroportin e Tiranës
Mbajtësit e kartës së kreditit Gold MasterCard® dhe kartës së kreditit Gold Visa të BKT mund të përdorin pa pagesë, Sallën e Biznesit të Aeroportit Nd...
Online Cashback
Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
eXtra Bonus ALBtelecom!
Fito 5% eXtra Bonus në ALBtelecom!...
Paguaj dhe merr shpërblime!
Të çlodhesh është puna më e rëndësishme këtë verë!...
Shijo Internet FALAS në shtëpinë e re!
Merr Kredi për “Blerje shtëpie” për shumat e mëposhtme dhe fito internet ALBtelecom falas për 1 vit!...
Përfito 2-fish me Depozitat në BKT!
Investo në Depozita për monedhat Euro dhe Dollar dhe fito....
Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...
Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!
Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!...
Ndaj në këste biletën e avionit dhe hotelit!
Kartat e kreditit BKT Prima ndodhen pranë jush edhe gjatë pushimeve! ...
Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!
Deri në 8 këste me 0% interes në te gjithe rrjetin e tregtareve Fashion Group!...
Depozita në monedhë të huaj
Paratë tuaja meritojnë më shumë!...
Smart Banking ju kursen kohë dhe para!
Për të shmangur radhën në degë, për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale Smart Banking....
BanKomaT Online Cashback
Bli ONLINE me Kartën e Debitit BanKomaT dhe përfito CASHBACK!...
SWAROVSKI
Deri në 6 këste me 0% interes në SWAROVSKI!...
Villeroi & Boch
Deri në 6 këste me 0% interes në Villeroy-Boch!...
BluKids
Deri në 6 këste me 0% interes në BLUKIDS!...
Swatch
Deri në 6 këste me 0% interes në SWATCH!...
Supermarket
Kartat e debitit BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për të shmangur përdorimin e CASH-it! ...
OVS
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në OVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! ...
COIN
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
6 Keste NIKE
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
6 Keste BUZZ
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në BUZZ dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
OVS 6 Keste 0% Interes
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në OVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Coin 6 Keste 0% Interes
Blini me kartat e Kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Perfect Fashion
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve Perfect Fashion dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në të gjithë elektroshtëpiaket Miele!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë dyqanet e Miele, TEKA dhe VOX Electronics dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në TOP SHOP!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në TOP SHOP dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!...
Deri në 12 këste me 0% interes në ROGERS!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në ROGERS dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! ...
Deri ne 6 këste me 0% interes në Gentli Shoes!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Gentli Shoes dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Bli deri në 12 këste në GLOBE!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në GLOBE dhe ndaj blerjet nga 2-12 këste me 0% interes! Të gjitha kategoritë janë të vlefshme për ndarje në këste!...
Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes!...
2 GB
Shërbimi i rimbushjes së numrave të operatorit ALBtelecom, mund të performohet në Degën “Internet”, në BKT Smart si dhe në çdo ATM të BKT-së. ...
Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet fala...
Yogurteria
1% eXtra Bonus...
Eco Market
2% eXtra Bonus...
Fitness Forma
2-4 këste me 0% interes...
Hygeia Hospital Tirana
2-6 këste me 0% interes...
MaxOptika
2-6 këste me 0% interes...
Melograno
2% eXtra Bonus...
Optika 1
2-12 këste me 0% interes...
Aquamarine
2-3 këste me 0% interes, 3% eXtra Bonus...
OZONE electronics
2-6 këste me 0% interes...
DeFacto
2-4 këste me 0% interes...
KENWOOD
2-12 këste me 0% interes...
Özdilek
2-3 këste me 0% interes, 2% eXtra Bonus...
Mobileri Tirana
2-12 këste me 0% interes...
Springfield
2-3 këste me 0% interes...
Prenatal
2-3 këste me 0% interes...
Parfois
2-3 këste me 0% interes...
Mango
2-3 këste me 0% interes...
Okaïdi
2-3 këste me 0% interes...
Geox
2-3 këste me 0% interes...
Carpisa
2-3 këste me 0% interes...
Golden Point
2-3 këste me 0% interes...
Flo
2-6 këste me 0% interes...
Penti
2-6 këste me 0% interes...
Elle
2-6 këste me 0% interes...
LTB
2-6 këste me 0% interes...
Body Code
2-12 këste me 0% interes...
KMY
1% eXtra Bonus...
ALBtelecom
2-12 këste me 0% interes...
BERLINTEXX
5% eXtra Bonus...
English Home
2-12 këste me 0% interes, 5% eXtra Bonus...
Repeat Fitness and Wellness Club
2-12 këste me 0% interes...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...
Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM
Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni ...
Paguaj detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart
Shpejtësi dhe lehtësi në pagesën e një kartë tjetër krediti! Mjafton thjesht të logoheni në e-banking ose BKT Smart. Nën sektorin kartat e kreditit nd...
Marketi im
1% eXtra Bonus...
Komisioni vjetor si Bonus
1,500 ALL Bonus, 3,000 ALL Bonus...
O Bag
1% eXtra Bonus...
Preciosa
1% eXtra Bonus...
InPuglia
10% eXtra Bonus...
Shpresa-al
2-12 dhe 2-3 këste me 0% interes ...
Pink ‘n’ Blue
1% eXtra Bonus...
Elite Sport Club
1% eXtra Bonus...
Santa Margherita
1% eXtra Bonus...
Globe Albania
2-12 këste me 0% interes ...
City - Store
1% eXtra Bonus...
OZON
3% eXtra Bonus...
Flormar and Sinani Cosmetics
1% eXtra Bonus...
Lauma Lingerie
5% eXtra Bonus...
Rivaldi
1% eXtra Bonus...
Merr Taxi
3% eXtra Bonus...
ALBtelecom 4G me 0% interes
BKT NE BASHKËPUNIM ME ALBTELECOM OFRON MUNDËSI FINANCIMI ME KËSTE DHE ME 0% INTERES PËR PAKETAT 4G TË RRJETIT EAGLE MOBILE...
Booking.com
Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet....
Informohu mbi fushatat tona

KËRKESA JUAJ U DËRGUA ME SUKSES!
EKIPI YNË KA MARRË APLIKIMIN TUAJ. DO T’JU KONTAKTOJMË SAPO TË KEMI VLERËSUAR PLOTËSISHT APLIKIMIN TUAJ.