NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTËT E KREDISË INDIVIDË DHE BIZNES MBI SHTYRJET E PAGESAVE TË KREDIVE
UDHËZIME PËR KLIENTËT

Udhëzime për klientët për të shmangur përhapjen e mëtejshme të
COVID-19

Bankingu në shtëpi
VLERËSIME NGA FINANCE CENTRAL EUROPE
NJOFTIM

FINANCIM PA INTERES PËR TË PASTREHËT NGA TËRMETI!

Aplikimet pranohen në degët Ibrahim Rugova, Tiranë dhe Plazhi Durrës

Shijo Salary Pack duke përdorur produktet më të mira dhe duke përfituar 4 herë bonus!
Nëse klienti përmbush kushtet e mësipërme, do të përfitojë 0.4% Bonus të totalit të veprimeve që ka kryer me Kartë Krediti gjatë muajit të fundit.
Kartat e Kreditit Prima ndajnë në këste çdo gjë!
Ndaj me këste veprimet e kryera me Kartat Prima në POS e bankave të tjera, si brenda dhe jashtë vendit. * Ndarja me këste kryhet nëpërmjet “Degës Internet” ose “BKT Smart”
01
Klientët e kredisë
02
UDHËZIME
03
Bankingu në shtëpi
04
VLERËSIME
05
Njoftim
06
SALARY PACK
07
Karta Krediti Prima
Shuma
0.0
SHUMA
PERIUDHA
Muaj
KËSTI
KËSTI MUJOR
0
PAGESA TOTALE
0
INTERESI (%)
0
INTERESI (%)
0
PERIUDHA (Muaj)
0
SHUMA
PERIUDHA
Dite
NORMA E INTERESIT (%)
0
SHUMA TOTALE
0
!
01
auto loan offers
Rimbush celularin tënd ALBtelecom
Fito 1 GB internet dhuratë
Duke rimbushur numrin tend cellular ALBtelecom nëpërmjet kanaleve tona
  • ATM
  • BKT Smart
  • E-banking
Behesh fituesi i 1 GB internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë
02
auto loan offers
Regjistrohu ne BKT Smart
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas

Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri.