DËRGO PARA KUDO NËPËR BOTË BRENDA 1 DITE!
  • Fleksibilitet në Limitin Ditor
  • Komisione të Parashikuara në EUR & USD
  • Kushte të përmirësuara të punës për transfertat nëpërmjet Dega Internet për biznes
FINANCOJMË BIZNESIN TËND!
Nëse po kërkon të zgjerosh biznesin tënd apo ke një ide ose
plan investimi, eja në BKT-të dhe përfito kredi me norma preferenciale
Kap interesat më të larta për depozitat në çdo monedhë
Sa më gjatë të kurseni, aq më shumë përfitoni.
PAGUAJ TAKSAT E BIZNESIT ONLINE ME 0 LEKË KOMISION!
Shmang radhën në degë dhe paguaj Taksat e Biznesit Online kudo që të ndodhesh, me 0 Lekë komision!
KARTA E DEBIT BUSINESS NJË LEHTËSI DHE THJESHTËSI PËR PAGESAT TUAJA!
Me Kartën Debit Business ju mund të depozitoni/ tërhiqni para në çdo ATM ose të kryeni transaksione bankare online nëpërmjet kanaleve tona digitale.
BKT SMART
Kryej çdo transaksion bankar kudo & kurdo!
01
IMT
02
SME
03
DEPOZITA
04
Paguaj Taksat
05
Karta e Debitit
06
BKT SMART
07
Shërbimet POS
Shuma
0.0
SHUMA
PERIUDHA
Muaj
KËSTI

Kësti i përllogaritur është i përafërt duke konsideruar si normë referencë normën minimum të interesit për produktin.

KËSTI MUJOR
0
PAGESA TOTALE
0
INTERESI (%)
0
INTERESI (%)
0
PERIUDHA (Muaj)
0
SHUMA
PERIUDHA
Dite
NORMA E INTERESIT (%)
0
SHUMA TOTALE
0
!
01
auto loan offers
Prima Business Card
Prima Business Card Një mundësi më shumë për biznesin tuaj
Prima Business Card Një mundësi më shumë për biznesin tuaj
02
auto loan offers
Shërbimet POS
Shërbimet POS
Çfarë bën një terminal i POS?