OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
Financim 100% i vlerës së shtëpisë duke filluar nga norma interesit 1 % në monedhën Euro. Miratim i shpejtë

ÇELSI JUAJ ËSHTË GATI!
SMART PAY TRANSFERONI DHE MERRNI PARA VETËM ME NJË SKANIM!
Hyni në SmartPay, krijoni llogarinë tuaj QR në monedhën që dëshironi, specifikoni shumën e veprimit dhe skanoni kodin QR nëpërmjet kamerës së celularit tuaj ose galerisë.
SMART INVEST MËNYRA MË E ZGJUAR PËR TË BËRË INVESTIME GLOBALE!
Investoni në tregje ndërkombëtare vetëm me një klikim përmes platformës “Shumëpalëshe të Tregtimit” për të aksesuar më shumë se 25,000 instrumenta nga cdo kompjuter, tablet  apo celular.
 
FITO NJË IPHONE 13!
Regjistrohu dhe kryej transaksione në BKT Smart për t'u bërë pjesë e lojës promocionale!
PARATË TUAJA NUK DUHET TË FLENË ME 0 % INTERES!
Ndihuni të sigurt dhe projektoni të ardhmen tuaj me depozitat e BKT-së. Sa më gjatë të kurseni, aq më shumë përfitoni.
SMART BANKING JU KURSEN KOHË DHE PARA!
Për të shmangur radhën në degë, për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale Smart Banking.
01
KREDI HIPOTEKORE
02
SMART PAY
03
Smart Invest
04
FITO IPHONE 13
05
DEPOZITA NË VALUTË
06
SMART BANKING
07
BANKA E SHQIPËRISË
Shuma
0.0
SHUMA
PERIUDHA
Muaj
KËSTI
KËSTI MUJOR
0
PAGESA TOTALE
0
INTERESI (%)
0
INTERESI (%)
0
PERIUDHA (Muaj)
0
SHUMA
PERIUDHA
Dite
NORMA E INTERESIT (%)
0
SHUMA TOTALE
0
!
01
auto loan offers
Rimbush celularin tënd ALBtelecom
Fito 2 GB internet dhuratë
Duke rimbushur numrin tend ALBtelecom nëpërmjet kanaleve tona:
  • ATM
  • BKT Smart
  • E-banking
Bëhesh fitues i 2 GB Internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë.
02
auto loan offers
Regjistrohu ne BKT Smart
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas

Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri.