BANK

Deri në 24 këste me 0% interes në MEGATEK!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaMEGATEK dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes!

Fushatat e mëparshme

1000 lekë CASHBACK me BanKomaT mastercard®!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT mastercard® ju fitoni CASHBACK!...
1000 lekë CASHBACK me BanKomaT Visa!
Me kartat e debitit BKT BanKomaT Visa ju fitoni CASHBACK!...
Kur vera është më në fund këtu! Nuk ka të paguar!!
Çdo mbajtës i kartës mastercard® që bën të paktën 10 ose më shumë blerje në vlerën kumulative minimale prej 20,000.00 LEKË në muaj, me Mastercard-in e...