VESHJE DHE AKSESORE

Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!

Blini me kartat e kreditit BKT Primatë gjithë rrjetin e tregtarëve Fashion Group dhe ndani blerjet nga 2-8 këste me 0% interes!

Dyqanet e FGA janë: MANGO, PARFOIS, GEOX, SPRINGFIELD, CORTEFIEL, OKAIDI, WOMEN SECRET, CARPISA & PRENATAL.

Fushatat e mëparshme

1% eXtra Bonus në Sport Vision dhe Sport Vision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Sport Reality!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
1% eXtra Bonus në Nike dhe Nike OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe Nike Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...