TË TJERA

eXtra Bonus ALBtelecom!

Paguaj me Kartat e Kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve ALBtelecom dhe përfito 5% eXtra Bonus per cdo blerje!
 
eXtra Bonus përfitohet vetëm nëpërmjet pagesave në POS fizik të BKT në dyqanet ALBtelecom!
 
Gjithashtu blerjet mund t’i ndani deri në 12 këste me 0% interes me kartat e kreditit Prima!
 
Prima, karta e mundësive eXtra

Fushatat e mëparshme

Fito biletë për UNUM festival me BanKomaT dhe Prima mastercard®!
10 kartëmbajtësit e BanKomaT dhe Prima mastercard® të cilët kryejnë numrin më të lartë të transaksioneve contactless në POS-et e BKT-së do të fitojnë ...
eXtra Bonus ALBtelecom!
Fito 5% eXtra Bonus në ALBtelecom!...
Paguaj dhe merr shpërblime!
Të çlodhesh është puna më e rëndësishme këtë verë!...