Komisioni vjetor si Bonus

Si ta përfitoni:
Duke shpenzuar gjatë nje viti me kartat Prima Standard minimumi 200,000 ALL dhe ato Gold 400,000 ALL atëhere do të fitoni komisionin vjetor të kartës si Bonus.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi do të kalojë në muajin kur karta është hapur më parë por pas nje viti.
Shuma e bonusit të kaluar është 1,500 ALL për klientët e Prima Standard dhe 3,000 për klientët Prima Gold.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...
Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM
Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni ...