Merr Taxi

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT në Merr Taxi ju përfitoni Bonusin përkatës.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT jane te vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vleren e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Mos harroni të kërkoni një Taxi në të cilën mund të paguani me kartë kur të telefononi.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Merr Taxi
3% eXtra Bonus...
Booking.com
Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet....