VESHJE DHE AKSESORE

Okaïdi

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Numri i kësteve zgjidhet në momentin kur bëni pagesën në POS.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!
Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!...
Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!
Deri në 8 këste me 0% interes në te gjithe rrjetin e tregtareve Fashion Group!...
SWAROVSKI
Deri në 6 këste me 0% interes në SWAROVSKI!...