VESHJE DHE AKSESORE

eXtra Bonus dhe eXtra këste në OVS!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaOVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! Gjithashtu ju përfitoni 1% të shumës totale si eXtra Bonus nëse paguani me kartat e kreditit BKT Prima!

Pikët e akumuluara në kartën tuaj të kreditit mund të shkarkohen dhe në OVS!

1 pike = 1 lekë

Adresa: Qendra Tregtare Toptani, kati i tretë

Prima, karta e mundësive eXtra!

 

Fushatat e mëparshme

1% eXtra Bonus në Sport Vision dhe Sport Vision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Sport Reality!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
1% eXtra Bonus në Nike dhe Nike OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe Nike Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...