Paguaj detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart

Shpejtësi dhe lehtësi në pagesën e një kartë tjetër krediti! Mjafton thjesht të logoheni në e-banking ose BKT Smart. Nën sektorin kartat e kreditit ndodhet opsioni “Paguaj një kartë tjetër krediti”. Ju mjaftojnë thjesht shifrat e plota të kartës dhe shuma që do paguani.
Llogaria që do të preket është e personit që është loguar në e-banking ose BKT Smart.
Autorizimi i transaksionit është i menjëhershëm.

Fushatat e mëparshme

Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...
Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM
Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni ...