Paguaj me Prima në OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!

Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni tëpaguani këstin e parë 3 muaj më vonë. Fushata është e vlefshme në të gjithë qendrën “OVS”. Ju mund të zgjidhni nga 2 deri në 6 këste me 0% interes.
 
Për më tepër në çdo blerje që ju kryeni me kartën e kreditit BKT Prima ju përfitoni automatikisht 1% eXtra Bonus të vlerës totale të shpenzuar. Gjithashtu mund të zgjidhni të shpenzoni pikët e akumuluara në OVS. 1 pikë eXtra Bonus = 1 Lek,


 
Fushata është e vlefshme: 19.05.2022 – 19.08.2022

Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme