VESHJE DHE AKSESORE

SWAROVSKI

Blini me Kartat e Kreditit BKT PrimaSWAROVSKI dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!

E vlefshme në të gjithë dyqanet SWAROVSKI!

Fushatat e mëparshme

1% eXtra Bonus në Sport Vision dhe Sport Vision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Sport Reality!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
1% eXtra Bonus në Nike dhe Nike OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe Nike Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...