BKT mbështet nismat për edukimin financiar | Banka Kombetare Tregtare

Lajmërime

Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me DSIK Albania dhe Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB) mbështet nismat për edukimin financiar tek brezi i ri dhe jep kontributin e saj me trajnime të formave të ndryshme për krijimin e kulturës edukativo-financiare tek fëmijët.

Gjatë vizitës në disa shkolla të kryeqytetit u zhvilluan trajnime në formë loje për njohuritë bazë rreth financave. Disa nga temat e spikatura ishin kursimet, menaxhimin e parasë për rritjen e cilësisë së jetës, si dhe promovimi i nocionit që duhet punuar për të pasur para. 

BKT ka në fokus ndëgjegjësimin dhe rëndësinë e edukimit financiar tek fëmijët.

Nxënësit dhe studentët tanë janë udhëheqësit e së ardhmes tonë. Ne nuk mund të presim që ata të marrin vendime të mira kur të përballen me çështje shumë të rëndësishme dhe komplekse financiare që do të vijnë, pa arsimin dhe përgatitjen e duhur financiare.

Njoftime të tjera

Kushtet e punës - Efektive prej datë 20 Shtator 2023
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 20 Shtator 2023
Zhvendosje e degës '' Qyteti i Nxënësve''
Ju informojmë se duke filluar nga data 10 korrik 2023 dega ‘’Qyteti i Nxënësve’’ do të zhvendoset
Kushtet e punës
Kushtet e punës