Lajmërime

Tiranë, Shqipëri (19 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, tashmë prej disa vitesh është pjesë e Panairit të Karrierës organizuar në ambientet e kampusit të UNYT, me përfaqësues të mbi 40 kompanive kombëtare dhe ndërkombëtare.

Ky panair është një mundësi unike dhe e domosdoshme për të rinjtë qëllimi i të cilit është konsolidojë marrëdhëniet me ta, për t’i ndihmuar ata drejt arritjeve personale dhe profesionale në zhvillimin e kapaciteteve.

BKT ofron praktika mësimore, për të gjithë studentët që do të shprehin dëshirën e tyre të mësojnë nga ekspertët tanë, janë të mirëpritur të na bashkohen për të zhvilluar praktikat tyre mësimore.

Banka Kombëtare Tregtare, me rrjetin e saj të gjerë prej 61 degësh në Shqipëri ndihet krenare me ekipin e motivuar dhe profesional që kanë lënë gjurmë në suksesin e saj. Me anë të panairit BKT fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për praktika të ndryshme profesionale si dhe në pozicionet vakante të punës për të vijuar rrugën drejt suksesit individual dhe të korporatës.

Njoftime të tjera

Kushtet e punës
Kushtet e punës
BKT mbështet nismat për edukimin financiar
​Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me DSIK Albania dhe Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB) mbështet nismat për edukimin financiar tek brezi i ri dhe jep kontributin e saj me trajnime të formave të ndryshme për krijimin e kulturës edukativo-financiare tek fëmijët.
BKT – PJESËMARRËSE NË PANAIRIN E PUNËS DHE AFTËSIVE NË DURRËS 2022
Tiranë, Shqipëri (24 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, mori pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive organizuar në ambientet e Sheshit “Liria”, Durrës me përfaqësues të mbi 63 bizneseve të cilat ofrojnë 1500 vende të lira pune.