Ditë Pushimi për Agjencia Porti Durrës | Banka Kombetare Tregtare

Lajmërime

Të nderuar Klientë!

Ju informojmë se agjencia Porti Durrës do të jetë pushim në datat 1 dhe  2 Janar 2022. Agjencia do të fillojë aktivitetin më datë 3 Janar 2022 sipas orarit zyrtar.

Për shërbime të ndryshme bankare, ju inkurajojmë të përdorni kanalet tona digjitale:

  • Dega Internet
  • BKT Smart
  • SuperBanKomaT
  • AloBKT
Ju faleminderit!

Gëzuar Vitin e Ri 2022!

Njoftime të tjera

BKT - Pushim datat 27-28-29 Nëntor 2023!
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë pushim në datat 27-28-29 Nëntor 2023.
Kushtet e punës - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Zhvendosje e degës ''Durrës''
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën