Lajmërime

Të nderuar Klientë,
 
Ju bëjmë me dije se, për shkak të mirëmbajtjes së sistemeve, shërbimet bankare dixhitale nuk do të jenë funksionale, ditën e shtunë, më datë 23.03.2024, për rreth 3 orë, duke filluar nga ora 23:30.
 
Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

Njoftime të tjera

Njoftim për shërbimet bankare dixhitale
Ju bëjmë me dije se, për shkak të mirëmbajtjes së sistemeve, shërbimet bankare dixhitale nuk do të jenë funksionale
Kushtet e punës - Efektive prej datë 02 Prill 2024
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 02 Prill 2024
Njoftim për Klientët
Ju bëjmë me dije se, për shkak të një ndërhyrje me qëllim përmirësimin e sistemit, ditën e shtunë