Lajmërime

Të nderuar Klientë,
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën historike të Bankës tashmë të rikonstruktuar dhe rimodeluar sipas standardeve më novatore për të përmirësuar përvojën e klientit.

Adresa: Rruga "Skënderbej", Lagjja 3’’

Për çdo informacion na kontaktoni në numrin 04 22 66 288.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin, ju mirëpresim në ambientet tona të reja!

Njoftime të tjera

Kushtet e punës - Efektive prej datë 15 Maj 2024
Kushtet e punës Individ - Efektive prej datë 15 Maj 2024
Njoftim për Klientët
Ju bëjmë me dije se, për shkak të një ndërhyrje me qëllim përmirësimin e sistemit, ditën e shtunë
Njoftim për shërbimet bankare dixhitale
Ju bëjmë me dije se, për shkak të mirëmbajtjes së sistemeve, shërbimet bankare dixhitale nuk do të jenë funksionale