E-COMMERCE

1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!

Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë!

  • Mjafton që të aplikoni në degën më të afërt, t’a aktivizoni duke kryer një transaksion deri në datën 16 Prill dhe do të përfitoni 1,000 lekë eXtra Bonus.
  • Në mënyrë që të përfitoni nga fushata, kartëmbajtësi nuk duhet të ketë një kartë ekzistuese krediti.
  • Ekskluzivitet për të marrë pjesë në fushatë janë vetëm kartëmbajtëset femra.
  • Kohëzgjatja e aplikimit është: 7-11 Mars 2022.
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Deri në 24 këste me 0% interes në GoTech!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve GoTech dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes!...