eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes

Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej sipas dëshirës suaj në listën e “Besnikerise” të tregtareve partnerë. Gjithashtu në çdo tregtarë të pajisur me POS të BKT ju mund të ndani blerjen tuaj deri në 3 këste me 0% interes.
Nëse tregtarët janë pjesë e programit të besnikërise atëhere Bonusi mund të shkojë deri në 10%.
Gjithashtu dhe numri i kësteve mund të arrijë deri në 12 në varësi të tregtarit pjesë e programit të besnikërisë.
Listën e tregtarëve partnerë në programin e besnikërise mund ta gjeni në linkun:  Extra Bonus
Shpenzimi i pikëve Bonus kryhet vetëm në tregtarët partnere. Mjafton t’i kërkoni blerje me pikë.

Fushatat e mëparshme

Bli Online 3 këste me 0% interes
Tashmë blerjet e kryera online mund të ndahen lehtësisht në 3 këste me 0% interes. Të vlefshme për ndarje do të quhen transaksionet e kryera në POS-et...
eXtra Bonus dhe 2-3 këste me 0% interes
Transaksionet e kryera me kartat e kreditit Prima në tregtarët e pajisur me POS të BKT ju japin 0.1% eXtra Bonus të vlefshme për t’u shpenzuar më tej ...
Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM
Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni ...