Prima eXtra Bonus

PROGRAMI I BESNIKËRISË EXTRA BONUS

BKT në bashkëpunim me një rrjet të gjerë tregtarësh sjell për kartëmbjatesit e kartave Prima, Programin e Besnikërisë Prima eXtra. Nëpërmjet këtij programi fitohet bonus për çdo blerje dhe njëkohësisht mund të blihet edhe me pikët e fituara në çdo një nga tregtarët partnerë.

Tani ju mund të fitoni edhe duke shpenzuar!

Përveç pikëve bonus, çdo blerje që do të bëni në POS-et e BKT-së, mund të jetë falas. Çdo POS i BKT-së është një pikë blerje me fat që nxjerr një fitues çdo ditë falë llotarisë së përmuajshme Prima Falas.

Mos harroni që karta Prima në xhepin tuaj nuk është vetëm një mjet pagese, por financuesi juaj për të gjitha dëshirat për blerje, edhe me këste. Ju mund të përfitoni bonus nga Prima Extra edhe për blerjet me këste.

Akoma nuk keni kartën tuaj Prima?! E vetmja gjë që duhet të bëni është aplikimi nëpërmjet faqes tonë të internetit ose të shkoni në degën tonë më të afërt.

Tashmë ju mund të ndani avantazhet e Prima eXtra edhe me të afërmit tuaj. Ju mund t’u ofroni bashkëshortit/es, fëmijëve mbi 16 vjeç ose miqve tuaj kartën shtesë Prima. Zotëruesi i kartës shtesë nuk ka nevojë të jetë në marrëdhënie pune, madje mund të jetë edhe student. Për kartën shtesë ju mund të vendosni një limit përdorimi më të vogël sesa limiti i kartës suaj.

Për t’u njohur me të rejat dhe ofertat tona më të fundit, mbi mundësitë e Prima eXtra, mund të na ndiqni nëpërmjet Web-it, reklamave dhe rrjeteve sociale.

Partnerët eXtra Bonus

Nr. Sektori Tregtari Pagesë
Normale
Pagesë
me Këste
1 Agjensi Turistike Albanian Trip 1% -
2 Aksesore Bijoutiful (Durres) 1% 1%
3 Aksesore Cliché 3% -
4 Aksesore O-BAG 1% 1%
5 Argjendari Argjendari Gjonej (Shkoder) 1% 1%
6 Butik Favore Boutique 1% -
7 Butik Salamanda Butik 10% -
8 Butik Piton 10% -
9 Butik Belino 1% -
10 Butik Benvis 3%  
11 Celularë Grid Computers 1% 1%
12 Celularë Mobile One Shop 1% 1%
13 Celularë Authorized Mobile Shop 1% -
14 Celularë Mobile Master 1% 1%
15 Celularë Mobile Home 1% 1%
16 Celularë Next Store Mobile 1% -
17 Celularë Smartphone Shop 1% -
18 Celularë Mobile Home 1% -
19 Celularë Mobile Master 1% -
20 Elektronike City Store 1% 1%
21 Elektronike Electronic Boutique 1% -
22 Elektronike Mobile Lux 1%  
23 Elektronike Mobile Zone 1% 1%
24 Elektronike Next Phone 1% 1%
25 Elektronike Plectronic Boutique 1% 1%
26 Elektronike Redline 1% 1%
27 Elektronike Smart Mobile 1% 1%
28 Elektroshtëpiake GoTech Electronics 5% -
29 Elektroshtëpiake Miele 2% -
30 Farmaci Farma Blend 1% 1%
31 Fotografi Foto Rreli 2% 2%
32 Hoteleri Hotel Dyrahu 2% -
33 Hoteleri Majestic Hotel 3% -
34 Hoteleri Vila Trebicka 10% -
35 Internet Provider Bleta SHPK 2% -
36 Karburant ALPET 3% 3%
37 Këpucë Allure 5%
38 Këpucë ELLE 5% -
39 Këpucë FLO 5% -
40 Këpucë Office Shoes 5% 5%
41 Këpucë Tip Tap 3% 3%
42 Këpucë Te_Ellen 1% 1%
43 Kozmetikë Beauty Com 3% 3%
44 Kozmetikë Beauty Point (Shkoder) 1% 1%
45 Kozmetikë Sinani.com dhe Flormar 1% 1%
46 Kozmetikë Well 1% 1%
47 Kozmetikë Aqua & Sapone (Korce) 1% -
48 Optikë Gold Optike 5% -
49 Optikë Optika Roma 5% 5%
50 Optikë Optika & More 10% 10%
51 Optikë Top Optika 5% 5%
52 Ora dhe Bizhu  Preciosa 1% -
53 Ora dhe Bizhu  Rivaldi 1% 1%
54 Ora dhe Bizhu  Premium Watches 1% 1%
55 Palestër Elite Sport Club 1% 1%
56 Palestër Royal Fitness Club 3% 3%
57 Palestër Pelikani 1% 1%
58 Parfumeri Cryptic 1% -
59 Pastiçeri Mon Amour 1% 1%
60 Për shëndetin Miha Body Tech 1% 1%
61 Për shëndetin Klinika Albrus 5% 5%
62 Per Shtëpine Comodita Home 5% -
63 Për Shtëpinë English Home 5%
64 Për Shtëpinë Jysk 0.5% 0%
65 Për Shtëpinë Megatek 2% 0%
66 Për Shtëpinë Voila 10% 10%
67 Qendër Estetike ACQUAMARINE SPA&WELLNESS 5% -
68 Qendër Estetike DAHLIA SPA 5% 5%
69 Qendër Estetike Gina Spa 1% 1%
70 Qendër Estetike Vip Line Center 1% 1%
71 Restorant Joni 2% -
72 Restorant Melograno 2% -
73 Restorant Oborri Shkodran 1% -
74 Restorant Splendid 2% -
75 Restorant Titanic 1% 1%
76 Restorant Restaurant Golosa 2 2% 2%
77 Restorant  In Puglia 10% 10%
78 Restorant  Kapiten Mir Zoti 1% 1%
79 Shëndetesi Hygeia 5% -
80 Shëndetesi Intermedica 3%  
81 Shëndetësi Salus 10% -
82 Supermarket Eco market 2% 2%
83 Supermarket Elisabet (ne Korce) 1% 1%
84 Supermarket Euro Market (Korce) 1% 1%
85 Supermarket Hippo Market 2% 2%
86 Supermarket KMY 1% 1%
87 Supermarket Marketi IM 1% 1%
88 Taksi Merr taxi 3% -
89 Veshje Agi's Fashion 2%
90 Veshje Anida Collection 1% 1%
91 Veshje Aquamarine 3% -
92 Veshje BerlinTEXX 5% 5%
93 Veshje Bevi Uomo 5% 5%
94 Veshje Collins 3% -
95 Veshje Desa 2% -
96 Veshje Gruppo Fiori 3% 3%
97 Veshje Koton 5%  
98 Veshje Lauma Lingerie 5% -
99 Veshje LTB 5% -
100 Veshje OBJ 3% 3%
101 Veshje O-Zon Boutique  3% 3%
102 Veshje PENTI 5%
103 Veshje Polo Login 3% -
104 Veshje Pour Moi 2%
105 Veshje Reimen 10% 10%
106 Veshje Sensi 3% -
107 Veshje Butik Belino 1% 1%
108 Veshje  Star Shop (Korce) 1% -
109 Vinotek Santa Margherita (Blloku)  1% 1%

 

Këtu mund të aplikoni për kartë krediti BKT Prima