E-COMMERCE

Festo me kartat e BKT dhe fito cashback!

Sa më shumë blerje të kryeni aq më shumë rritet cashback-u që mund të përfitoni gjatë periudhës së festave të fundvitit! Kryeni transaksione me kartat tuaja të debitit ose të kreditit dhe do të shpërbleheni sipas skemës së mëposhtme:
 
  • 7 transaksione – 1,000 lekë cashback
  • 15 transaksione – 5,000 lekë cashback
  • 30 ose më shumë transaksione - 10,000 lekë cashback
 
Shuma minimale për çdo transaksion është 3,000 lekë
 
Do të konsiderohen të vlefshme në fushatë vetëm veprimet e kryera në POS-et fizik.
Kartat e debitit dhe kartat e kreditit do të jenë pjesëmarrëse. Nëse përmbushini kushtet në dy ose më shumë karta, debiti dhe krediti, ju do t’a përfitoni cashback-un vetëm në njërën kartë, vetëm 1 herë (kartën e kreditit).
Transaksionet do të numërohen me bazë kartëmbajtësi.
Në të njëjtin tregtar, në të njëtën ditë është i vlefshëm vetëm një transaksion.
Veprime e kryera dhe më pas të bëra reverse/canceled do të përjashtohen nga fushata.
 
 
*1-31 Dhjetor 2021
 

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Deri në 24 këste me 0% interes në GoTech!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e tregtarëve GoTech dhe ndani blerjet nga 2-24 këste me 0% interes!...