Fushatat

Ndaj me këste çdo gjë elektronike
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT. Stafi i BKT-së është gjithashtu i pë...
Regjistrohu ne BKT Smart dhe Fito 1 GB internet Falas
Nëse keni numër celulari ALBtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar BKT Smart, do të keni mundësinë të fitoni 1 GB internet fala...
GoTech
5% eXtra Bonus, 2-10 këste me 0% interes...
OZONE electronics
2-6 këste me 0% interes...
ALBtelecom
2-12 këste me 0% interes...
Smart Point
2-3 këste me 0% interes...
Shpresa-al
2-12 dhe 2-3 këste me 0% interes ...
Globe Albania
2-12 këste me 0% interes ...
City - Store
1% eXtra Bonus...
ALBtelecom 4G me 0% interes
BKT NE BASHKËPUNIM ME ALBTELECOM OFRON MUNDËSI FINANCIMI ME KËSTE DHE ME 0% INTERES PËR PAKETAT 4G TË RRJETIT EAGLE MOBILE...
Informohu mbi fushatat tona

KËRKESA JUAJ U DËRGUA ME SUKSES!
EKIPI YNË KA MARRË APLIKIMIN TUAJ. DO T’JU KONTAKTOJMË SAPO TË KEMI VLERËSUAR PLOTËSISHT APLIKIMIN TUAJ.