Lajmërime

Tiranë, Shqipëri (24 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, mori pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive organizuar në ambientet e Sheshit “Liria”, Durrës me përfaqësues të mbi 63 bizneseve të cilat ofrojnë 1500 vende të lira pune.
Ky event konsiderohet si organizimi më i rëndësishëm promovues i burimeve njerëzore duke theksuar themelin e zhvillimit ekonomik dhe kulturor të vendit.
Panair synon të ndërtojë një marrdhënie konkrete bashkëpunimi dhe komunikimi midis ofertës dhe kërkesës në tregun e punës.
BKT ofron mundësi punësimi, praktika mësimore, bursa të ndryshme studimi dhe orientim në karrierë, me rrjetin e saj të gjerë prej 61 degësh në Shqipëri.  Me anë të panairit BKT fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për praktika të ndryshme profesionale si dhe në pozicionet vakante të punës për të vijuar rrugën drejt suksesit individual dhe të korporatës.

Njoftime të tjera

Kushtet e punës - Efektive prej datë 15 Maj 2024
Kushtet e punës Individ - Efektive prej datë 15 Maj 2024
Njoftim për Klientët
Ju bëjmë me dije se, për shkak të një ndërhyrje me qëllim përmirësimin e sistemit, ditën e shtunë
Njoftim për shërbimet bankare dixhitale
Ju bëjmë me dije se, për shkak të mirëmbajtjes së sistemeve, shërbimet bankare dixhitale nuk do të jenë funksionale