Lajmërime

UDHËZIME PËR KLIENTËT

Banka Kombëtare Tregtare për të shmangur përhapjen e mëtejshme të COVID-19 ju sugjeron të ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

  1. Shmangni vizitat në degët e Bankës. Të gjitha transaksionet bankare ju mund t’i kryeni pa qenë e nevojshme të lëvizni nga shtëpia.
  2. Përdorni Degën Internet nga kompjuteri ose aplikacionin BKT Smart në celularin tuaj për të paguar faturat, për të rimbushur celularët, për të kryer transferta etj.
  3. Përdorni kartat e Debitit dhe Kreditit Contactless. Paguani për produktet e nevojshme pa prekur terminalin e pagesës, shitësin dhe nuk ka nevojë të nënshkruani faturën.
  4. Përdorni Super BanKomaT nëse ju nevojitet para cash. Kjo është një mundësi tjetër shtesë për të shmangur degët tona dhe radhën në to. ATM po dezinfektohen vazhdimisht nga BKT për të plotësuar nevojat tuaja.
  5. Respektoni distancën e sigurisë. Nëse do të paraqiteni në degët e BKT do të ndiqni disa rregulla jo të zakonshme, për sigurinë tuaj dhe të stafit të Bankës. Qendroni minimalisht 1.5 m larg punonjësit të Bankës.
  6. Reduktoni kohën e vizitës në degë. Nëse paraqiteni në degët e BKT përveç distancës së sigurisë mos qendroni gjatë, kërkoni vetëm sqarime se si mund ta kryeni të njëjtin veprim nëpërmjet kanaleve online.
  7. Respektojini me rreptësi rregullat dhe udhëzimet e institucioneve. Korona virus është një pandemi globale, të gjitha masat e marra dhe kufizimet e vendosura për ambjentet e bankës dhe jo vetëm janë në interesin tuaj dhe të afërmëve tuaj. Respektojini ato duke respektuar kështu familjen tuaj dhe komunitetin ku jetojmë së bashku.
  8. Na kontaktoni në distancë nëpërmjet telefonit, email-it apo edhe WhatsApp. Nëse keni nevojë për një bankier telefononi në numrin 042 266 288, na shkruani email në callcenter@bkt.com.al ose në WhatsApp në numrin 0674000018. Ne do t’ju asistojmë 24 orë, në 7 ditë të javës në këto kanale për t’ju suportuar dhe udhëzuar për veprimet e nevojshme tuajat.

KUJDESUNI PËR VETEN!

 

Njoftime të tjera

Njoftim i Rëndësishëm - “Degët e hapura"
Në vijim të masave të marra për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të Covid-19, ju informojmë se të gjitha degët tona në të gjithë Shqipërinë do të jenë të hapura nga ora 7:00- 11:30.
Njoftim i rëndësishëm për klientët e kredisë individë dhe biznes
Banka Kombëtare Tregtare në vijim të urdhërit të nxjerrë nga Qeveria Shqiptare dhe Banka e Shqipërisë datë 17 Mars 2020 dhe me qëllim ardhjen në ndihmë të klienteve tanë
Njoftim për klientët