Zhvendosje e degës '' Qyteti i Nxënësve'' | Banka Kombetare Tregtare

Lajmërime

Të nderuar Klientë,
 
Ju informojmë se duke filluar nga data 10 korrik 2023 dega ‘’Qyteti i Nxënësve’’ do të zhvendoset në adresën:
 
‘’Kompleksi Delijorgji, Godina 1, objekti BB1, Blvd. Gjergj Fishta’’
 
Klikoni në link për të parë vendndodhjen e re  bit.ly/DegaBKT
 
Duke ju falenderuar për mirëkuptimin, ju mirëpresim në degën tonë të re!

Njoftime të tjera

Kushtet e punës - Efektive prej datë 20 Shtator 2023
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 20 Shtator 2023
Zhvendosje e degës '' Qyteti i Nxënësve''
Ju informojmë se duke filluar nga data 10 korrik 2023 dega ‘’Qyteti i Nxënësve’’ do të zhvendoset
Kushtet e punës
Kushtet e punës