Pronat Tona

Kërko Prona

Për Informacione në lidhje me pronat në shitje të bankës mund të na kontaktoni në numrat e (tel, WhatsApp, Viber) +355674041271/ +355674041270 ose mund të paraqiteni në degën më të afërt të BKT-së
Apartament

Apartament

Golem, Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Myslym Keta”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

“Ish Uzina e Stampave”, Korce

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagjia “Beselidhja”, Lezhe

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjia “Ish Pam”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Garunjas, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Golem, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese & Toke Are

Truall & Ndertese & Toke Are

Grude e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Hasan, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjja “Xhami”, Peqin

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Paper, Elbasan

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Bogiq, Palvar, Malesi e Madhe, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
2 Njesi

2 Njesi

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Are + Truall + Ndertese

Are + Truall + Ndertese

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
2 Apartamente

2 Apartamente

Rruga “Gjergj Arianiti”, Sarande

SHIH DETAJET
Apartament + Garazh

Apartament + Garazh

Lagjia Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia koder Mulliri, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

Truall & Ndertese + Pemtore

Bleran, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Qereke, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Rinas, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Shkallnur, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Shkallnur, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Mbrostar-Ura, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia Qemal Stafa, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia “Salo Halili”, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Bajram Curri”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr.1, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Pazari I Vjeter, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagja “Shen Koll”Elbasan

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja “Shen Koll” Elbasan

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Zef Hoti, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagja “28 Nentori”, Vlore

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Margarita Tutulani”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

Truall & ndertese

Lagjia Nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Bardhaj, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Ndertese

Toke are, Truall dhe Ndertese

Bardhaj, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Lagjja “Pazar”, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Apartament dhe Garazh

Apartament dhe Garazh

Rruga Plazhit, Durres

SHIH DETAJET
Are

Are

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

“Kadri Qystri”, Lushnje

SHIH DETAJET
1 Njesi Sherbimi

1 Njesi Sherbimi

Mezez, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Kavaje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Ishull-Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Skenderbeg”, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

Njesi Sherbimi

Rr. “Ndre Mjeda”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Marqinet, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi Biznesi

Njesi Biznesi

Rruga “Ymer Kurti”, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi Biznesi

Njesi Biznesi

Lagja “Pavaresia”, Vlore

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “Nr. 4”, Sarande

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Lagjja “Liri Gero”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja Nr.2 KUKES

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia Nr. 3, Lac

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Fabrike Qelqit”, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Xh. Nepravishta”, Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Deshmoret”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Aleksander Mertineli”, Lanabregas, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rrogozhine

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Koplik, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
2 Toka Are

2 Toka Are

Fshati Vadardhe, Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Luz, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia: “Nazmi Rushiti”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Baldresh, Elbasan

SHIH DETAJET
2 Apartamente

2 Apartamente

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

“Frosina Plaku”, Tirane

SHIH DETAJET
Are + Truall + Ndertese

Are + Truall + Ndertese

Perparim, Peqin

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Vidhas, Elbasan

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Domje, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Krongj, Delvine

SHIH DETAJET
Pemtore

Pemtore

Derven, Kruje

SHIH DETAJET
Vreshte

Vreshte

Derven, Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Myc-Manez, Kukes

SHIH DETAJET
Njesi + Truall

Njesi + Truall

Ballaban, Permet

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagjia “Nr. 1”, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Re, Bulqize

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “30 Vjetori”, Berat

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga Aleksander Goga, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall & Ndertese

Toke Are, Truall & Ndertese

Peshqesh, Mirdite

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Stajke, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

806,400 Lekë

Apartament

Lagjia “15 Shtatori”, Tepelenë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,276,000 Leke

Truall dhe Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

94,248 Euro

Truall dhe Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Truall

151,750.40 Euro

Truall

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Barbullush, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Lac

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Vore, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Cekreze, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Shen Koll, Miredite

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

Toke dhe Ndertese

Lagja Nazmi Rushiti, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Ndertese

Toke are, Truall dhe Ndertese

Karbunare, Lushnje

SHIH DETAJET
Bodrum

Bodrum

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr 4 , Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

Truall & ndertese

Lagjia nr. 2, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Picalle, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe 2 Njesi

Truall dhe 2 Njesi

Lagja “Kushtrimi”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Lagja “Hajro Cakerri”, Vlore

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia “Partizani”, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Shen Kolli”, Elbasan

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Mat, Burrel

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Lagjja “11 Janari”, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Erind, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Rruga Perlat Rexhepi, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Memaliaj, Tepelene

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Selite, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Portez, Fier

SHIH DETAJET
2 Njesi

2 Njesi

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
Bodrum

Bodrum

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
3 Toke are

3 Toke are

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Valias, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Rruga Lin Delia, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Vashtemi, Korce

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Blerim, Delvine

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Kashar, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Tarazh, Mirdite

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Bodrum

Bodrum

Lagjja “Konferenca e Pezes”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja “Konferenca e Pezes”, Fier

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjja “Punetori”, Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte

Ullishte

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Njesi + Verande

Njesi + Verande

Lagja “Mustafa Metohiti”, Tepelene

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

“Thanas Mertiri” Korce

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Deshmoret e Kombit”, Berat

SHIH DETAJET
2 Ullishte

2 Ullishte

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Fushe Milot, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

“Laknas”, mbrapa QTU, Tirane

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

Ullishte + Truall + Ndertese

Zalle, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Qereke, Kruje

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

3 Ndertesa

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagja “1 Maji”, Vlore

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagja Tregu, Peshkopi

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Kastrioti”,Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

Truall & Ndertese + Pemtore

Trush, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Katund i Ri, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Kashar, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Koder-Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjja “14 Nentori”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Nr. 1”, Durres

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
2 Njesi Sherbimi

2 Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartmanet

Apartmanet

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

Ullishte + Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Puke

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Komac, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Rruga Mujo Ulqinaku, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

Ullishte + Truall + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr.2, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fushe Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Shtoj i Ri, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Vadardhe, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Clirim, Delvine

SHIH DETAJET
Pemetore

Pemetore

Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Linze, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Dajc, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

Truall & ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

3 Ndertesa

Shkoder

SHIH DETAJET
2 Njesi

2 Njesi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

“Mal-Bardh”, Kurbin

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

“Stacioni Xhafzotaj”, Durres

SHIH DETAJET
Apartmanet

Apartmanet

Vau I Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “8 Shkurti”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr.5, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Arrameras, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
3 Njesi

3 Njesi

Lagja “Nr 2”, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Gorre, Lushnje

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

Truall & ndertese

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

“Afrim i Ri”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Shijak, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Golem, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Tufine, Tirane

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Koplik, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Koplik, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Toke are + Truall & Ndertese

Toke are + Truall & Ndertese

Golem, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Gocaj, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Ishull-Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Rr. Arberit, 9 Km nga qendra e Tiranes.

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia 3 Herojt, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartmanet

Apartmanet

Lagjia Tepe, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja Vehbi Dibra, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Mjede, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr.4, Lac

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja “Kastrioti” Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Herraj/ Zallher, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Haki Stermilli”, Tirane

SHIH DETAJET
ToKe Are, Truall dhe Ndertese

ToKe Are, Truall dhe Ndertese

Luz i Vogel, Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Luz i Vogel, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Nderfushaz, Miredite

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
2 Toke are

2 Toke are

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
ToKe Are + Truall + Ndertese

ToKe Are + Truall + Ndertese

Luz I Vogel, Kavaje

SHIH DETAJET
Toke are

Toke are

Hasan, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lezhe

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Lagjia “Ndoc Mazi”, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

Truall & Ndertese + Pemtore

Vau i Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 4, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

‘Rruga Ali Baushi’ Tirane

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

Ullishte + Truall + Ndertese

Bubq, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rubik, Mirdite

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Fushe Lumth, Miredite

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Deshmoret”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Irfan Tomini”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Metalurgjik, Elbasan

SHIH DETAJET
4 Toke are

4 Toke are

Spitalle, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Berat

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “A. Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Njesi

Toke are, Truall dhe Njesi

Dukas, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Varibop, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Vojo Kushi, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Gurez, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall, Ndertese

Toke Are, Truall, Ndertese

Aksi Rrugor Rrogozhine-Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Lagjia Demokracia, Mahmurras

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Lagjja “Gllavenice”, Ballsh

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

Toke dhe Ndertese

Tomin, Peshkopi

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 1, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese + Pemtore

Truall dhe Ndertese + Pemtore

Hot, Malsi e Madhe, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Toke Are

Truall & Ndertese + Toke Are

Guci e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Naim Gjylbegu, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Rruga “Margarita Tutulani”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rruga “Bajram Curri”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Kurjan, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Lagja 15 Tetori, Fier

SHIH DETAJET
1-Truall & Ndertese

1-Truall & Ndertese

Lagja “15 Tetori”, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Lagja 15 Tetori, Fier

SHIH DETAJET
1. Toke Ullishte + Ndertese

1. Toke Ullishte + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

Truall dhe ndertese

Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Shperdhet, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Drac, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Salo Halili, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Pllake”, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja 3 Herojt, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Kuman, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Manati, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
1-Toke Are

1-Toke Are

Borizan, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Kryemedhenj - Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Fush-Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja Pavaresia, Vlore

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skenderbej, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

“Tragjas”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Korce

SHIH DETAJET
Pemtore

Pemtore

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Kukes

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Varosh (Gurra), Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Milo, Kurbin

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Qeha-Shytaj, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Lagjja Nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

Toke Are + Truall & Ndertese

Gjorm, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

Njesi

Kryemedhenj, Kavaja

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Shirq, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjja “Nr. 5”, Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall

Truall

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Karbunare e Poshtme, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Ivanaj, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagja “Koco Kazanxhi”, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rr. “Aleksander Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Pemishte, Truall dhe Ndertese

Pemishte, Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET