Sektori i Turizmit

Sektori i Turizmit

Në sfidat e zhvillimeve afatmesme dhe afatgjata të ekonomisë shqiptare, turizmi konsiderohet si një nga sektorët më potencialë për arritjen e një rritjeje më të lartë ekonomike dhe me efekte pozitive në rritjen e punësimit dhe të ardhurave reale.

Si një bankë lider në sistemin bankar, ne kemi një histori ku kemi financuar projekte të suksesshme. Nëse po nisni një ndërtim të re hotelesh, jeni duke kërkuar një ekskluzivitet të ri të një zinxhiri të njohur ose keni nevojë për financim afatgjatë për një operacion të vendosur, mund të mbështeteni në të kuptuarit tonë të tendencave të industrisë dhe përvojës së gjerë që ofron zgjidhje për një shumëllojshmëri të iniciativave të lidhura në fushën e turizmit dhe hotelerisë.

Pse të bashkëpunoni me ne?

  • Përfitoni nga njohuritë tona në industrinë e turizmit dhe hotelerisë,
  • Roli ynë udhëheqës në financimin e kompanive lokale me ekskluzivitet të ri të markave ndërkombëtare,
  • Një bankë që kupton kompleksitetin e një projekti mikpritës të suksesshëm dhe mund të ofrojë këshilla kyçe për të ekzekutuar planin e projektit në tregjet ndërkombëtare dhe ato në zhvillim,

Zgjidhjet tona novatore dhe të integruara financiare për industrinë e turizmit përfshijnë:

  • Ndërtimi ose blerja, financimi për vendpushimet, hotelet, vendpushimet dhe marinat
  • Renovimi dhe financimi i zgjerimit të pronave / rivendosjes