Rezultatet e kerkimit

JANE 101 REZULTATE PER ������������������������ ���������KA���:PC53���200%������ ��������� ������ ������������

JCR Eurasia Rating rivlerëson BKT me ‘AAA (Alb)

...Eurasia Rating rivlerëson BKT me ‘AAA (Alb) 2021 JCR Eurasia Rating ka shpallur Notën e Vlerësimin Kombëtar për Bankën Kombëtare Tregtare Sh.A. me ‘AAA (Alb)’ në terma afatgjatë , e cila tregon shk

JCR Eurasia Rating affirms BKT as ‘AAA (Alb)

...Eurasia Rating affirms BKT as ‘AAA (Alb) 2021 JCR Eurasia Rating has affirmed Banka Kombetare Tregtare Sh.A.’s National Local Rating Notes of ‘AAA (Alb)’ in the long term JCR Eurasia Rating has aff

Relocation of BKT Kamza Branch

...of BKT Kamza Branch 2021 ​We inform you that starting from October 25, 2021 Kamza branch will be moved We inform you that starting from October 25, 2021 Kamza branch will be moved to the address: B

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2021 - Global Finance

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2021 - Global Finance 2021 Revista Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2021” Global Finance shpalli çmimet e saj për të 28-i

BKT riçertifikohet me ISO 9001:2008

...riçertifikohet me ISO 9001:2008 2015 BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV AUSTRIA CERT. BKT riçertifikohet me ISO 9001:2008 BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV

BKT renews the ISO 9001:2008 certificate

...renews the ISO 9001:2008 certificate 2015 BKT has been recertified with the ISO 9001:2008 Standard through TÜV AUSTRIA CERT.

BKT renews the ISO 9001:2008 certificate

...renews the ISO 9001:2008 certificate 2015 BKT has been recertified with the ISO 9001:2008 Standard through TÜV AUSTRIA CERT.

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013– nga "Euromoney"

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013– nga "Euromoney" 2014 BKT i shton një tjetër çmim koleksionit të vlerësimeve ndërkombëtare. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT sërish si "Banka

Instituti Botëror i Bankave të Kursimeve zgjedh Bordin e ri Drejtues. Një bankë shqiptare bëhet për herë të parë pjesë e këtij Bordi.

...Botëror i Bankave të Kursimeve zgjedh Bordin e ri Drejtues. Një bankë shqiptare bëhet për herë të parë pjesë e këtij Bordi. 2012 Për herë të parë në historinë e kësaj organizate prestigjioze, mes s

BKT Feston 90 Vjetorin E Saj Me Çmimin "Banka Më E Mirë Në Shqipëri" Për Të Gjashtën Herë Nga "The Banker"

...Feston 90 Vjetorin E Saj Me Çmimin "Banka Më E Mirë Në Shqipëri" Për Të Gjashtën Herë Nga "The Banker" 2015 Banka Kombëtare Tregtare u përzgjodh sërish si "Banka më e mirë në Shqipëri për 2015 nga

Banka e vitit në Shqipëri – nga ” The Banker”

ka e vitit në Shqipëri – nga ” The Banker” 2010 BKT feston 85-vjetorin e themelimit të degës së saj të parë në Durrës me shumë çmime dhe vlerësime. BKT u vlerësua si " Banka më e mirë në Shqipëri " ng

Banka e vitit 2014 në Shqipëri – nga “The Banker”

ka e vitit 2014 në Shqipëri – nga “The Banker” 2014 BKT merr edhe një tjetër vlerësim për performancën e saj të lartë gjatë vitit 2014. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit 2014 në Shqipëri ",

Banka e vitit 2013 në Shqipëri – nga “The Banker”

ka e vitit 2013 në Shqipëri – nga “The Banker” 2014 BKT merr një tjetër vlerësim për performancën e saj të lartë edhe gjatë vitit 2013. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit 2013 në Shqipëri ",

Albanian Deposit Insurance Agency Selects Banka Kombëtare Tregtare as the First Agent Bank In the Preliminary List for the Deposit Compensation Process

...Deposit Insurance Agency Selects Banka Kombëtare Tregtare as the First Agent Bank In the Preliminary List for the Deposit Compensation Process 2018 Banka Kombëtare Tregtare (BKT) was ranked first i

Agjencia E Sigurimit Të Depozitave Përzgjodhi Bankën Kombëtare Tregtare Të Parën Në Listën Paraprake Të Bankave Agjente Për Kryerjen E Procesit Të Kompensimit Të Depozitave.

...E Sigurimit Të Depozitave Përzgjodhi Bankën Kombëtare Tregtare Të Parën Në Listën Paraprake Të Bankave Agjente Për Kryerjen E Procesit Të Kompensimit Të Depozitave. 2018 Banka Kombëtare Tregtare (B

"Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019" - Global Finance

ka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019" - Global Finance 2019 Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2019” nga revista amerikane Global Finance gjatë ceremonisë

Revista Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2020”

...Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2020” 2020 Revista Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2020” Global Finance shp

Relocation of BKT Kashar Branch

...of BKT Kashar Branch 2021 Starting from June 1, 2021 Kashar branch will be moved to the address: Godina Iliria Katundi i Ri (Kashar, Yrshek), Tirana. Dear customers, We inform you that starting fro

Politikat e Privatësisë

Politikat e Privatësisë

Politikat dhe Detyrimet Ligjore

Politika e Pergjeshmerise Sociale

Paguaj detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart

...detyrimin e një karte tjetër krediti nga e-banking dhe BKT Smart Shpejtësi dhe lehtësi në pagesën e një kartë tjetër krediti! Mjafton thjesht të logoheni në e-banking ose BKT Smart. Nën sektorin ka

Paguaj detyrimin e kartës së kreditit në ATM

...detyrimin e kartës së kreditit në ATM Shkurtoni mjaftueshëm kohë dhe shmangni rradhën e gjatë duke paguar kartën në çdo ATM të BKT. Mjafton të futni njerën nga kartat në ATM dhe të ndiqni hapat e t

Optika 1

ka 1 2-12 këste me 0% interes Si të përfitoni: Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste. Informacion shtesë: Të gjithë Kartat e Kredit

Optika 1

ka 1 2-12 installments with 0% interest How to benefit from: Making transactions using BKT Prima credit cards in BKT POS’s will make you earn the possibility to split the transaction into installments

Okaïdi

kaïdi 2-3 këste me 0% interes Si të përfitoni: Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste. Informacion shtesë: Të gjithë Kartat e Kredit

Okaïdi

kaïdi 2-3 installments with 0% interest How to benefit from: Making transactions using BKT Prima credit cards in BKT POS’s will make you earn the possibility to split the transaction into installments

MaxOptika

ka 2-6 këste me 0% interes Si të përfitoni: Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste. Informacion shtesë: Të gjithë Kartat e Kreditit

Max Optika

...Optika 2-6 installments with 0% interest How to benefit from: Making transactions using BKT Prima credit cards in BKT POS’s will make you earn the possibility to split the transaction into installm

EMEA FINANCE VLERËSON BKT PËR TË DHJETËN HERË “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI”

...FINANCE VLERËSON BKT PËR TË DHJETËN HERË “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI” 2021 EMEA FINANCE VLERËSON BKT PËR TË DHJETËN HERË “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI” DHE BANKA MË INOVATIVE” NË EVROPËN QENDRORE -

Depozita Matrushka

BRANCH & ATM RRUGA KAVAJËS

...& ATM RRUGA KAVAJËS 41.328333, 19.815333 Rr. "E Kavajës", Tiranë, Shqipëri +355 4 22 66 288 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM KAVAJË

...& ATM KAVAJË 41.185555, 19.560277 Bulevardi "Josif Buda" Lagja nr 3, Kavajë, Shqiperi +355 5 52 47 745 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM KASTRIOTI

...& ATM KASTRIOTI 40.719111, 19.553417 Lagjia "16 Prilli", Rr. "Aulona" Km 7, Qendra Tregtare Golden, Fier, Shqipëri +355 34 23 37 94, + 355 34 23 38 01 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM KASHAR

...& ATM KASHAR 41.360555, 19.726250 Autostrada Tiranë - Durrës, Km. 7, Kashar, Tiranë, Shqipëri +355 4 22 91 727 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM KAMËZ

...& ATM KAMËZ 41.377888, 19.763805 Bulverdi Blu , Kamëz, Tiranë, Shqipëri + 355 4 72 00 440 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM GJIROKASTËR

...& ATM GJIROKASTËR 40.082805, 20.142750 Lagjia "18 Shtatori", Bulevardi "18 Shtatori" Gjirokastër, Shqipëri +355 8 42 67 130 No info@bkt.com.

BRANCH & ATM BULEVARDI REPUBLIKA

...& ATM BULEVARDI REPUBLIKA 40.616861, 20.780916 Bulevardi "Republika", Korçë, Shqipëri +355 8 22 46 905 No info@bkt.com.

BKT Zgjidhet Serish Banka Me e Mire Per Vitin 2010

...Zgjidhet Serish Banka Me e Mire Per Vitin 2010 2011 Revista EMEA Finance riafirmon vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2010. BKT ZGJIDHET SERISH BANKA ME E MIRE PER

BKT Rizgjidhet Si Banka E Vitit 2011

...Rizgjidhet Si Banka E Vitit 2011 2012 Banka Kombëtare Tregtare është zgjedhur për të dytin vit rradhazi si “Banka Më e Mirë e Vitit në Shqipëri” nga revista prestigjioze britanike EMEA Finance BKT

BKT Organizon Seminarin Mbi Praktikat E Tregtisë Së Jashtme

...Organizon Seminarin Mbi Praktikat E Tregtisë Së Jashtme 2011 Në përputhje të plotë me synimin për të qenë sa më afër klientëve të saj të korporatave, organizoi sot Seminarin mbi Praktikat e Tregtis

Banka më e Mirë në Shqipëri për vitin 2018 - nga “EMEA Finance”

ka më e Mirë në Shqipëri për vitin 2018 - nga “EMEA Finance” 2019 Revista prestigjioze EMEA Finance, zgjedh BKT për të nëntin vit rradhazi si “ Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2018 ”. Ky çmim th

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2017 – nga "Euromoney"

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2017 – nga "Euromoney" 2017 Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Këtë rradhë revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2017 BKT sërish për

Banka më e Mirë në Shqipëri për vitin 2017 - nga “EMEA Finance”

ka më e Mirë në Shqipëri për vitin 2017 - nga “EMEA Finance” 2018 Revista prestigjioze EMEA Finance, e cila shpërndan çdo vit çmimet për bankat dhe institucionet financiare më të mira, zgjodhi BKT për

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2016 – nga "Euromoney"

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2016 – nga "Euromoney" 2016 Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2016 BKT sërish për të pestën h

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2016 - nga “EMEA Finance”

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2016 - nga “EMEA Finance” 2017 Çmimet dhe vlerësimet vazhdojnë të reflektojnë suksesin e BKT në sektorin bankar. Banka Kombëtare Tregtare është zgjedhur për të shtat

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2015 – nga "Euromoney"

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2015 – nga "Euromoney" 2015 Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2015 BKT sërish për të katërtën

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2015 - nga “EMEA Finance”

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2015 - nga “EMEA Finance” 2016 Revista EMEA Finance riafirmon për të gjashtin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2015.

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013– nga "Euromoney"

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013– nga "Euromoney" 2014 BKT i shton një tjetër çmim koleksionit të vlerësimeve ndërkombëtare. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT sërish si "Banka

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013 - nga “EMEA Finance”

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2013 - nga “EMEA Finance” 2014 Revista EMEA Finance riafirmon për të katërtin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2013.

Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019 - The Banker

ka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2019 - The Banker 2019 Banka Kombëtare Tregtare (BKT) u zgjodh si "Banka e Vitit në Shqipëri për 2019" nga "The Banker" e cila është konsideruar si burimi kryesor bankar d

Banka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2018 - The Banker

ka Më E Mirë Në Shqipëri Për 2018 - The Banker 2018 Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2018” nga “The Banker" . Të konsideruar si vlerësimet më të rënd

Banka më e mirë në Shqipëri për 2017 – nga The Banker

ka më e mirë në Shqipëri për 2017 – nga The Banker 2017 Banka Kombëtare Tregtare rivlerësohet për të tetën herë si “Banka më e mirë në Shqipëri për 2017” në fushën e industrisë së shërbimeve financiar

Banka më e mirë në Shqipëri – nga “Euromoney”

ka më e mirë në Shqipëri – nga “Euromoney” 2012 Çmimet dhe vlerësimet vazhdojnë të reflektojnë suksesin e BKT-së në tregun shqiptar. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT si "Banka më e

Banka Lokale më e Mirë në Shqipëri-nga “ EMEA Finance”

ka Lokale më e Mirë në Shqipëri-nga “ EMEA Finance” 2014 Revista EMEA Finance riafirmon për të tretin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka lokale më e mirë në Shqipëri" për vitin 2012. BKT

Banka Lokale më e Mirë në Shqipëri – nga “ EMEA Finance”

ka Lokale më e Mirë në Shqipëri – nga “ EMEA Finance” 2012 Revista EMEA Finance riafirmon vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2011.

Banka Kombëtare Tregtare Supports the "Green Revolution" Initiative of Tirana Municipality

ka Kombëtare Tregtare Supports the "Green Revolution" Initiative of Tirana Municipality 2018 Banka Kombëtare Tregtare (BKT) joined Tirana’s Municipality initiative for afforestation of Tirana, sponsor

Banka Kombëtare Tregtare në mbështetje të Javës së Parasë

ka Kombëtare Tregtare në mbështetje të Javës së Parasë 2017 BKT vlerësoi dhe mbështeti financiarisht konkursin “Sikur të ishim Bankierë” me studentët më të mirë të Departamentit të Financës së Fakulte

Banka Kombëtare Tregtare merr pjesë në Panairin e Punës 2016

ka Kombëtare Tregtare merr pjesë në Panairin e Punës 2016 2016 BKT mori pjesë në Panairin e Punës 2016 i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në partneritet me Bashkinë e Tiranës dhe

Banka Kombëtare Tregtare Mbështet "Revolucionin E Gjelbër" Iniciativë E Bashkisë Tiranë

ka Kombëtare Tregtare Mbështet "Revolucionin E Gjelbër" Iniciativë E Bashkisë Tiranë 2018 BKT iu bashkua nismës së Bashkisë së Tiranës për gjelbërimin e qytetit, duke sponsorizuar projektin e mbjellje

Banka Kombëtare Tregtare (BKT) organized the inauguration ceremony of its newest branch “Dega Çorovodë”.

ka Kombëtare Tregtare (BKT) organized the inauguration ceremony of its newest branch “Dega Çorovodë”. 2017 Banka Kombëtare Tregtare (BKT) organized the inauguration ceremony of its newest branch “Dega

Banka Kombëtare Tregtare attended in Work & Study Fair 2016

ka Kombëtare Tregtare attended in Work & Study Fair 2016 2016 With the aim to support and promote employment BKT attended in Job Fair 2016 organized by the Chamber of Commerce and Industry in partners

Banka e vitit në Shqipëri – nga “The Banker”

ka e vitit në Shqipëri – nga “The Banker” 2011 BKT vazhdon performancën e saj të lartë edhe gjatë vitit 2011. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit në Shqipëri ", për të dytin vit radhazi.

Aplikimi i kartës së kreditit

"The Banker" Rivlerëson BKT Për Të Shtatën Herë Si "Banka Më E Mirë Në Shqipëri"

...Banker" Rivlerëson BKT Për Të Shtatën Herë Si "Banka Më E Mirë Në Shqipëri" 2016 Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare , fiton çmi

Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2014 - nga “EMEA Finance” dhe Çmimi për “Përgjegjshmërinë Sociale të Korporatës për Europën Qëndrore dhe Lindore dhe për Shtetet e Pavarura të Commonwealth-it” - nga “ EMEA Finance”

ka më e mirë në Shqipëri për vitin 2014 - nga “EMEA Finance” dhe Çmimi për “Përgjegjshmërinë Sociale të Korporatës për Europën Qëndrore dhe Lindore dhe për Shtetet e Pavarura të Commonwealth-it” - nga

"Banka Më E Mirë Në Shqipëri" - "Euromoney"

ka Më E Mirë Në Shqipëri" - "Euromoney" 2019 Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare , fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri” , për

“BANKA E VITIT NË SHQIPËRI PËR VITIN 2020” - The Banker

...TË NJËMBËDHJETËN HERË, “THE BANKER” RIVLERËSON BKT SI “BANKA E VITIT NË SHQIPËRI PËR VITIN 2020” 2020 Tiranë, Shqipëri (2 Dhjetor 2020) - Banka Kombëtare Tregtare (BKT) u zgjodh si "Banka e Vitit n

Tirana, Albania (February 15, 2019)

...Albania (February 15, 2019) 2019 Banka Kombëtare Tregtare clarifies its position regarding the publications in some portals as follows: The countries referred to in this publication are not offshor

Tirana, Albania (20 March 2019)

...Albania (20 March 2019) 2019 Banka Kombetare Tregtare, inform all the customers, individuals or legal representatives of the commercial enterprises, that during 2019 will expire the Identification

Lajme mbi BKT

...mbi BKT 2019 Tiranë, Shqipëri (15 shkurt 2019) – Banka Kombëtare Tregtare qartëson pozicionin e saj lidhur me publikimet e disa portaleve si më poshtë: Vendet e referuara në këtë publikim nuk janë

The Best Bank in Albania for 2013 – by “Euromoney”

”EUROMONEY” REAFFIRMS BKT AS “THE BEST BANK IN ALBANIA” FOR 2013 Tirana, Albania (12 July, 2013) - Banka Kombëtare Tregtare adds another important award to its international evaluations’ collection. B

Customer Instructions to avoid further spread of COVID-19

...Instructions to avoid further spread of COVID-19 2020 Banka Kombëtare Tregtare, to avoid further spread of COVID-19 we suggests to follow the instructions below: Limit the visits to our branches .

Albania Was Presented In the Euromoney Central & Eastern European Forum

Erjon Luci, the Manager for the Western Balkan Countries, IFC- World Bank, Mr. Thomas Lubeck and BKT CEO and Board Member, Mr Seyhan Pencabligil. During the roundtable, Mr Pencabligil made a short ove

World Savings Banks Institute (WSBI) elects new Board of Directors. First time an Albanian bank is on the Board

BKT AWARDED AS BANK OF YEAR 2011 Tirana, Albania (April 10th, 2012) – Banka Kombëtare Tregtare is awarded as The Best Bank of Albania based on its superior growth, overall performance and innovation s

Euromoney Recognizes BKT as "The Best Bank In Albania" for the Third Time In a Row

Usta emphasized that: “BKT, the oldest bank in the Albanian Market and part of Çalik Group since 2006, in the recent years has increased its competitive power in the market by developing a strong and

BKT Celebrates Its 90th Anniversary With "The Best Bank In Albania" Award Received for the Sixth Time By "The Banker"

...Celebrates Its 90th Anniversary With "The Best Bank In Albania" Award Received for the Sixth Time By "The Banker" 2015 Banka Kombëtare Tregtare has been selected as "The Bank of the Year in Albania

Bank of the Year

...of the Year 2010 Banka Kombëtare Tregtare (BKT) has been awarded as “Bank of the Year 2010 for Albania” by The Banker, the banking sector’s magazine of Financial Times BANK OF THE YEAR Tirana, Alba

ASD - BKT

...- BKT 2021 AGJENCIA E SIGURIMIT TË DEPOZITAVE PËRZGJODHI BANKËN KOMBËTARE TREGTARE TË PARËN NË LISTËN PARAPRAKE TË BANKAVE AGJENTE PËR KRYERJEN E PROCESIT TË KOMPENSIMIT TË DEPOZITAVE. Tiranë, Shqi

ASD - BKT

...- BKT 2021 ALBANIAN DEPOSIT INSURANCE AGENCY SELECTS BANKA KOMBËTARE TREGTARE AS THE FIRST AGENT BANK IN THE PRELIMINARY LIST FOR THE DEPOSIT COMPENSATION PROCESS Tirana, Albania (27th January 2021

AAA (Alb) rating - by JCR Eurasia Rating

...(Alb) rating - by JCR Eurasia Rating 2019 JCR Eurasia Rating , during periodic review affirmed for the 11th time in a row Banka Kombëtare Tregtare’s (BKT) Long and Short Term National Ratings of ‘A

AAA (Alb) – nga JCR Eurasia Rating

...Tregtare (BKT) në terma afatgjatë dhe afatshkurtër në nivel kombëtar me ‘AAA (Alb)’ dhe ‘A-1+ (Alb)’ respektivisht, me një situatë “të qëndrueshme” për të dyja vlerësimet. Si dhe, ka përcaktuar Not

"The Banker" Selects BKT as the Best Bank In Albania for the Fifth Time

...Fifth Time 2014 The pre-eminent magazine published by Financial Times, "The Banker", which annually nominates the best banks in the world, has selected Banka Kombëtare Tregtare as "The Best Bank in

"The Banker" Reaffirms BKT as "The Best Bank In Albania" for 2013

“THE BANKER” REAFFIRMS BKT AS “THE BEST BANK IN ALBANIA” FOR 2013 Tirana, Albania (December 1, 2013) - Banka Kombëtare Tregtare has reaffirmed its position as “The Best Bank in Albania” for 2013. The

"Bank of the Year In Albania For 2019" - Global Finance

...of the Year In Albania For 2019" - Global Finance 2019 Banka Kombëtare Tregtare has been selected as The Best Bank of Albania for 2019 by US magazine Global Finance* on its 26th annual awards for t